Inaktiv platsannons

Uppdragsledare VVS-projektering till Växjö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Din kommande roll

Vill du vara med och forma vår nya installationsgruppering i Växjö i en ledande roll?

Sweco Installation är nu etablerat i Växjö inom VVS-projektering och vi söker nu flera erfarna medarbetare inom VVS- och EL/Tele-projektering med lokal anknytning. Sweco har idag ett kontor i Växjö med ca 50 medarbetare med olika kompetenser inom samhällsbyggnad som gärna ser fler framtida kollegor med kompetens inom installationer i byggnader.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med flera i Växjö lokalt placerade VVS-projektörer samt med våra övriga Sweco-kontor och då främst med kontoret i Kalmar. Inom Sweco har vi ett välutvecklat samarbete mellan olika orter där vi på ett prestigelöst sätt arbetar tillsammans både i kunduppdrag och med övrig intern utveckling.

Som uppdragsledare i Sweco är du den som har det delegerade ansvaret mot kund för tid, kostnad och kvalitet. I arbetet ingår allt från exempelvis tidiga kundkontakter, offertarbete och utredningar till projektgenomförande samt besiktning och uppföljning i förvaltningsskedet.

Som uppdragsledare inom VVS ansvarar du för och leder projekteringsuppdrag mot våra kunder. Du kommer att leda större projekt, men även självständigt leda mindre projekt. Du kommer även att ansvara för att utveckla kundrelationer.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och har erfarenhet från minst 5 års arbete med VVS, exempelvis med att projektera, leda projektering, utredningar eller arbeta med byggledning,  projektledning samt besiktning. Vi ser det som en stor merit att ha erfarenhet av den lokala marknaden.

Vi tror att du intresserar dig för att leda projektgrupper i större projekt eller att arbeta självständigt i mindre projekt och dessutom har intresse av ledarskap och grupputveckling.

Dina egenskaper

Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van att ta beslut och att prioritera. Du tycker om att samarbeta och det är ett plus om du vill vara med och agera mentor/stöd åt yngre kollegor.

Du trivs i rollen som ledare, du är lyhörd, social och har god samarbetsförmåga.

Som person är det viktigt att du har stor drivkraft, är kreativ, flexibel och handlingsinriktad. Du har relevant utbildning för tjänsten samt flera års erfarenhet av branschen. Vi ser även att du motiveras av arbete med affärs- och marknadsutveckling. Har du befintliga kontakter inom aktuella områden, ser vi det som meriterande.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter samt stödja medarbetarnas personliga utveckling ser vi som en självklarhet.

Ansökan

Vill du arbeta inom installationsområdet på Sweco för ett mer hållbart samhälle? Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor och funderingar kring tjänsterna så tveka inte att ta kontakt.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan – jag ser fram emot att träffa dig!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser – alla är välkomna till Sweco.

Kontaktperson: Fredrik Högstedt, gruppchef Kalmar/Växjö tfn 070-960 14 20 fredrik.hogstedt@sweco.se 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej