Inaktiv platsannons

Uppdragsledare Fastighetsautomation Region Öst med placeringsort Växjö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Sweco Installation är nu etablerat i Växjö inom VVS-projektering och vi söker nu erfarna medarbetare inom Fastighetsautomation. Sweco har idag ett kontor i Växjö med ca 50 medarbetare med olika kompetenser inom samhällsbyggnad som gärna ser fler framtida kollegor med kompetens inom fastighetsautomation.

Du kommer ingå i en regional gruppering inom Region Öst samtidigt som du blir en del i ett välutvecklat nationellt samarbete där vi på ett prestigelöst sätt arbetar tillsammans både i kunduppdrag och med övrig intern utveckling.

Varför jobba hos oss?

Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verkar i.

Din framtida roll

 I rollen som uppdragsledare kommer du att leda och samordna uppdragen med ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter. Rollen innebär även att driva kunskapsutvecklingen framåt internt och med stort engagemang fungera som mentor till företagets mer juniora medarbetare.

 Dina erfarenheter

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och minst 5 års erfarenhet inom fastighetsautomation som konsult eller som entreprenör

Vi tror att du brinner för tekniken och samhällsbyggnadsfrågor i sin helhet och att du som person gärna vill vara en del av en gruppering som ligger i branschens framkant med stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser det som meriterande att ha erfarenhet och relationer från den lokala marknaden.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är ett krav.

 Ledarskapet

”Som ledare är jag inkluderande, erfaren, och coachande. I mitt ledarskap värdesätter jag öppenhet och förtroende och drivs av att lyckas med att stötta och utveckla mina medarbetare till deras fulla potential. Jag tror starkt på att framgång skapas av samverkan och av att man delar med sig av sin kunskap och färdigheter på ett prestigelöst sätt.” Pierre Petersson, Gruppchef

Vem är du?

Du trivs med att arbeta i team och aktivt bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van att ta beslut och att prioritera.

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor och värdesätter att ha roligt på jobbet. Du har förmågan att arbeta på ett kreativt sätt i samarbetet med dina kollegor och våra kunder. Din personlighet tillsammans med ditt ansvar och din goda förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet gör att du kommer att bidra till vår utveckling inom fastighetsautomation både inom Region öst och Sweco.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum 2022-08-14. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej