Inaktiv platsannons

Projektledare mark och exploatering / lantmäteri i Gävle

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre uppdrag till stora komplexa exploateringar, nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Marknaden i region Mitt-/ Nord är expansiv och vi har en stark tillväxt regionalt. Vi söker nu dig med bakgrund inom lantmäteri och exploatering som vill vara en del av våra många projekt. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra, uppleva och bidra till ett hållbart samhälle. Vi vill jobba med de bästa eller de som har en strävan mot att utvecklas till att tillhöra de bästa och mest efterfrågade konsulterna inom samhällsbyggnad på marknaden. Vi söker dig som har flerårig yrkeserfarenhet i branschen.

Din framtida roll

Som projektledare inom mark och exploatering hos Sweco kommer du bland annat att arbeta med exploatering, fastighetsrätt och markförhandling. Du kommer även ha en rådgivande funktion i våra projekteringsuppdrag i form av sakkunnig/specialist inom lantmäterifrågor. I rollen finns även möjlighet att vara uppdragsledare samt projektledare för infrastrukturprojekt eller nybyggnadsprojekt för Swecos kunder, vilket innebär att leda och samordna projekt med ett övergripande ansvar för uppdragsstyrning, kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.

Sweco stärker kompetensområde exploatering, fastighetsrätt och -ekonomi i regionen och du kommer att ingå i regionalt och nationellt nätverk av ett drygt 50 tal personer verksamma inom kompetensområdet.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är i början av din yrkeskarriär och dig som har flerårig erfarenhet av mark- och exploateringsverksamhet och som nu vill utvecklas vidare i yrkeskarriären. Du har universitets- eller högskoleutbildning inom lantmäteri, fastighetsrätt, fastighetsekonomi eller annan lämplig inriktning inom samhällsbyggnad. Du har goda kunskaper i svenska och du har B-körkort. Erfarenhet inom exploatering och markförhandling är meriterande.

Vem är du?

Som person är du:

  • Kommunikativ och är bra på samarbete.
  • Nyfiken, engagerad och initiativtagande.
  • Självständig och en god ledare.
  • Har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad.
  • Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt kulturell mångfald tillför verksamheten.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att naturligt kunna engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar, att vilja göra affärer och vara bekväm med att möta nya människor. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Varför jobba hos oss?

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

På Sweco erbjuds du en av Sveriges bästa plattformar för utveckling, teamarbete och spännande utmaningar. Du kommer ha möjlighet att arbeta med samtliga teknikområden och några av branschens mest erfarna och kunniga ingenjörer och arkitekter. Du kommer även att få möjlighet att arbeta mot några av regionens största aktörer i en gemensam utveckling mot ett hållbart samhälle. Som branschledande är Sweco ofta involverad i många av regionens mest utmanande projekt.

Vi har flexibel arbetstid så du kommer med eget ansvar ha stor påverkan på hur den förläggs. Tjänsten kan innebära dagsresor till andra orter beroende på uppdragens placering.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Gävle alternativt Falun.

Ansökan

Tycker du att rollen verkar spännande?

Varmt välkommen med din ansökan! Vi utvärderar ansökningar fortlöpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningstid löpt ut. Sista ansökningsdag är 2022-08-07.

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej