Inaktiv platsannons

Key Account Manager till spännade företag i City i Stockholm

2Complete AB söker efter en Key Account Manager till spännade företag i City.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven självgående person med mycket energi, som vill komma till en glädjefylld prestigelös arbetsplats? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig en härlig arbetsmiljö med drivna positiva kollegor och fina, stora lokaler på Östermalm. Du kommer in i ett team där du har stor möjlighet att påverka processer och beslut , samt vara en stor del av företagets framväxt. Det är ett attraktivt arbete med korta beslutsvägar, frihet under ansvar, många intressanta kontakter o ch stora karriärmöjligheter. Morot & Co/Mediafy har en fantastisk företagskultur med många anordnade roliga aktiviteter som ni gör tillsammans.

I rollen som KAM jobbar du för att skapa och bygga goda relationer med kunder, göra affärer och erbjuda dina kunder nytänkande och flexibilitet i vad du kan erbjuda. Du driver hela försäljningsprocessen från första kontakt till fullständigt kundansvar. Du säljer gåvokort till företag som exempelvis kan vara julkorgar till medarbetare vid jul. Mycket i denna roll handlar om att skapa relationer, för att kunderna även i framtiden ska komma tillbaka. Du planerar och strukturerar upp ditt arbete för att säkerhetsställa att du når dina och företagets mål

Om företaget
Morot & Co ägs av Nordiska Mediafy Relations AB som är en del av Bonnierkoncernen. Med personlighet, kreativitet och mod tar de oss an branschen för personalgåvor på ett nytt sätt. De hjälper också företag att skapa nya och fördjupa sina relationer till kund.

Kulturen på Morot & Co och Mediafy präglas av glädje, nyfikenhet, högt i tak och en stark vilja att göra sitt bästa i allt de gör.

Morot & Co är Mediafys strategiska tillväxtområde och är sedan lanseringen 2019 på en rejäl spännande utvecklande resa. De tar sig nu även ann Norge och Danmark.

Din profil
Vi tror att du som söker vill vara en del av ett energifullt team. Du är självgående, prestigelös och driven i ditt arbete. Du vill gärna vara med och bidra i en stor tillväxtresa och trivs i mötet med människor. Du är duktig på att bygga relationer och har rejält med tålamod och pannben för att jobba med längre försäljningsprocesser. Vi tror att du är trygg i din försäljning B2B för att veta att du kommer nå dina mål.

Morot & Co samt Mediafy har fokus på service och kvalitét. Du vet vad god service innebär och tycker om att skapa djupa tillitsfulla relationer. Vidare har du en ödmjuk inställning och ett sinne för affärer.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av B2B. Du är duktig i Office-paketet, CRM-system och kan föra dig i Excel. Du talar och skriver svenska samt engelska flytande. Det är meriterande om du även kan norska och/eller danska. Du är van vid längre säljcyklar samt trygg i uppsökande försäljning.

Låter detta spännande? Ansök redan idag då urval sker löpande. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Dahlin på alternativt på .

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola