Inaktiv platsannons

Jobba extra som kundtjänstmedarbetare på Gävles festligaste företag!

Partyking AB söker efter en Jobba extra som kundtjänstmedarbetare på Gävles festligaste företag!.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
På Partyking har vi antagit uppdraget Fight Boredom. Det betyder att vi alla tillsammans ska bekämpa vardagstristessen och göra våra egna och våra kunders liv lite roligare varje dag. Det är ett otroligt viktigt uppdrag som vi tar på stort allvar och med stor humor. Vi finns för att göra det lätt att ha roligt. Vi ska göra allt för att bekämpa tristess.
Så ta fram konfettikanonerna och glowsticksen och hjälp oss FIGHT BOREDOM!

Partyking har gått som en raket de senaste åren och finns etablerade på fyra marknader idag, Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår känsla är att det inte kommer att stanna där. Vi utvecklar och säljer bland annat partyprylar, maskeradkläder och roliga presenter online. Allt man behöver, och inte behöver, för att förgylla både festen och vardagen. Företaget erbjuder en fartfylld arbetsplats med ett stort fokus på dig som medarbetare. Partyking är fackligt anslutna till Unionens kollektivavtal. Vi håller till i häftiga lokaler på Ersbo Industriområde i Gävle.

Dina arbetsuppgifter
Halloween närmar sig med en ryslig fart och därför söker vi nu stadens bästa kundtjänstmedarbetare för uppdrag på Partykungen under höstens högsäsong! Om du är en serviceinriktad student tror vi att du kommer passa bra i den här tjänsten – läs vidare för att få veta mer!
Som kundtjänstmedarbetare på Partykungen har du varierande arbetsuppgifter där kundkontakt via telefon, chatt och mejl utgör merparten av dina dagar. Du blir en del av ett glatt och fartfyllt gäng som arbetar med kundsupport.
Dina arbetsuppgifter innefattar att hjälpa kunderna med deras frågor kring produkter och order, samt att ta emot beställningar och övrig administration. Du hanterar primärt ärenden från kunder i Sverige men det kan även förekomma ärenden från kunder i övriga Norden.

För den här tjänsten söker vi dig som är student och vill jobba vid sidan av dina studier. Arbetet kommer förläggas till måndagar men andra veckodagar kan också förekomma. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Partykungen under cirka 5 till 8 veckor med goda chanser till förlängning.

Din profil
Vi tror att du som söker den här tjänsten brinner för att ge service i världsklass, gillar problemlösning och har förmågan att alltid ge kunden det där lilla extra. För dig är ingenting omöjligt och ditt sätt att vara präglas av prestigelöshet. I arbetet har du mycket kontakt med både kunder och kollegor, vi tror därför att du har en god kommunikativ förmåga, är social och har lätt för att samarbeta med andra.
Vi söker dig som har jobbat inom service tidigare, kanske har du även arbetat med kundtjänst eller administration. Viktigast är dock att du trivs med telefon och dator som främsta arbetsredskap och att du alltid är nyfiken på att lära dig nya saker. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska, kan du fler nordiska språk ser vi det som meriterande.
Partykungens syn på mångfald och jämställdhet utgår från uppfattningen att människors olikheter bidrar till en attraktiv och dynamisk arbetsplats. Alla medarbetare och kunder ska känna sig inkluderade. Vi strävar efter att vår arbetsplats speglar mångfalden hos våra kunder och samhället i stort och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Ansökan
Vill du bli en del av Clockwork och jobba på Gävles festligaste företag? Klart du vill! Sök då tjänsten via vår hemsida så snart som möjligt då urval sker löpande. För vidare frågor kontakta Josefin Lyrberg på eller alternativt Josefine Hjelte på eller Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Kundservice / Call Center | Deltidsjobb | Grundskola