Inaktiv platsannons

Processoperatör vattenrening i Kumla

Fortum söker efter en Processoperatör vattenrening.

Om tjänsten

Fortum Recycling and Waste erbjuder tjänster inom miljövård och materialeffektivitet i Norden. Vårt mål är att spara på naturresurser och främja en cirkulär ekonomi. Vi förbättrar material- och energieffektiviteten för våra kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning, avfallshantering och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggnation. Fortum Recycling and Waste Solutions har nästan 650 medarbetare i Sverige, Finland, Danmark och ;
Om befattningen
Arbetsuppgifterna är av såväl praktisk som teoretisk och administrativ karaktär.
Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Att drifta de anläggningar som finns på anläggningen i Norrtorp, det är två separata anläggningar varav den ena är vattenreningen för utgående vatten.
  • Genomföra olika former av testserier med syftet att verifiera prestanda, kvalitet inom ny teknik och befintliga behandlingsprocesser.
  • Provtagning av inkommande flöden och processat vatten.
  • Processutveckling av olika reningstekniker.
  • Ansvar för att utveckla nödvändiga driftsinstruktioner och rutiner.
Varför Fortum?
Är du redo för ditt livs största utmaning? För att kunna driva på övergången till en renare värld måste vi omforma ;En öppen kultur är nyckeln till att nå våra mål. Med ömsesidigt förtroende, en tro på människors förmåga och genom att se till att alla mår bra kan vi nå ännu bättre resultat. Flexibilitet är det nya normala och vårt hybrida arbetssätt tillämpas när det är möjligt.
För dig innebär ett arbete på Fortum spännande möjligheter att utveckla din expertis och skapa en meningsfull karriär – och vi kommer stötta dig på den resan. Vi tror att mångfald och inkludering inspirerar oss alla att vara innovativa och växa tillsammans. Därför strävar vi efter att bygga team där alla känner sig inkluderade och behandlas lika.
Vad vi söker
  • Dig som vill arbeta med vatten och kemiska processer
  • Högskoleutbildning eller likvärdig gymnasieutbildning med inriktning på vatten och/eller kemiska processer. Dessa kan vara även vara förvärvade genom arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Erfarenhet av projektbaserade uppdrag innehållande testserier och sammanställningar
  • Erfarenhet av arbete med vatten och kemiska processer
  • Truckkort

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på dina personliga ;Du har en god social kompetens, samarbetsförmåga och är ansvarstagande. Du har god förmåga till problemlösning och kan arbeta självständigt och strukturerat. Du är noggrann, drivkraftig och är engagerad i verksamheten.
Intresserad?
Vid intresse skickar du in din ansökan online senast 31 augusti, 2022. För mer information kontakta rekryterande chef Per Arne Fjälling via epost: telefon:
För kontakt med fackliga representanter vänligen ring
Sveriges Ingenjörer: Annika Lorin
Unionen: Geron Norberg
Ledarna: Per Dellegård
IF Metall: Jonas Eriksson, Mathias Millares
För att bli vald för tjänsten måste den sökande genomgå bakgrundskontroll och en hälsoundersökning inklusive drogtester.

Fortum är ett europeiskt energiföretag med verksamhet i mer än 40 länder. Vi förser våra kunder med el, gas, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Tillsammans med vårt dotterbolag Uniper är vi den tredje största producenten av CO2-fri el i Europa. Med ca 20 000 anställda och en gemensam omsättning på 69 miljarder euro har vi storleken, kompetensen och resurserna att driva energiomställningen framå ;

Publicerad den

15-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Kumla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kumla | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola