Inaktiv platsannons

Säljare till Industriprofil i Gävle

Industriprofil söker efter en Säljare till Industriprofil i Gävle.

Om tjänsten

Om oss

Om företaget
IP Hjelte AB, Industriprofil har varit verksamt sedan 1993. Företaget ingår sedan 2019 i Alligo AB. Industriprofil hjälper företag och organisationer att synas. Verksamheten består av försäljning av arbetskläder och skyddsskor samt profil- och presentreklam.

Industriprofil ingår som medlem i Nordens största kedja inom profilkläder och presentreklam, New Wave Profile. NWP är en kedja som har stort fokus på miljö- och etikfrågor samt arbetsförhållanden i alla led inom produktionskedjan.

Dina arbetsuppgifter
Till Industriprofil söker vi nu en säljare som vill utveckla och förvalta nya samt befintliga kundrelationer. Är du duktig på att skapa förtroendeingivande relationer, brinner för försäljning och kreativa miljöer? Då är det kanske just dig vi söker!

I denna roll som säljare på Industriprofil är du med under hela säljprocessen gentemot såväl befintliga avtalskunder som nya kunder. Arbetet präglas av att skapa goda långsiktiga relationer med hög servicenivå i främsta fokus. I nära dialog och tillsammans med kunden ansvarar du för alla säljmoment, såsom skapa skräddarsydda kundlösningar, offerera och följa upp resultatet av ditt arbete. Du arbetar proaktivt mot långsiktiga mål samt egen budget och alltid med en professionell affärsmässighet för att skapa förtroendefulla relationer, såväl med dina kunder som med ditt team av kollegor.

Din profil
Vi söker dig som är en social person, inte räds för att ta nya kontakter och har ett affärsmässigt tänk i ditt arbete. Du trivs med att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med dina kollegor i teamet men har samtidigt förmågan att arbeta självgående. Ditt arbete präglas av stort engagemang, du är ambitiös och planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Till denna roll söker vi dig som har erfarenhet av försäljning, gärna av uppsökande försäljning. Är du i början av din karriär inom försäljning och vill utvecklas kan det här också vara nästa steg för dig. Din datorvana är god, du har kunskaper i CRM-system samt har lätt att kommunicera i såväl tal som skrift. Du har ett stort intresse för att göra affärer samt är alltid mån om att göra dina kunder nöjda. Vi ser gärna att du är en kreativ person som kan skapa förslag på olika produkter anpassade mot vad dina kunder söker. Meriterande i denna tjänst är erfarenhet av B2B eller konceptförsäljning.

Vad kan Industriprofil erbjuda dig?

Industriprofil är ett anrikt företag i Gävle med en god upparbetad kundgrupp. Här får du chansen att utveckla dig själv och påverka din karriär i den riktning du själv vill. Industriprofil står inför en spännande fas och söker dig som vill vara med på denna resa i en kreativ och inspirerande arbetsmiljö.

Ansökan
Är detta en tjänst för dig? Då tar vi gärna emot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Industriprofil med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på så snart som möjligt, dock senast . Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Lindberg på eller Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola