Tivolivärdar till Halloween på Furuviksparken i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

När de kyliga höstvindarna drar in över Furuvik öppnar parken upp portarna för Halloween. Karuseller och snurrande spel ska dela parken tillsammans med luriga häxor och spöken i en park som vi klätt om till Halloweenskrud.

Nu söker vi fantastiska tivolivärdar som vill vara med och bidra till en riktigt rolig och spännande upplevelse för alla våra gäster. 

I rollen som tivolivärd kan du finna dig köra skrattande barn i en attraktion, bli expert på att snurra sockervadd eller coacha familjer i 5-kampsspelen. Du kan också jobba med matupplevelsen i parken, välkomna gästerna vid våra entréer och mycket annat.

Under Halloween är parken öppen dagtid 14-15 oktober, 21-22 oktober och 28 oktober - 4 november, samt kvällstid den 28 oktober och 2-4 november. Vi söker dig som kan jobba de flesta av dessa dagar. För att jobba hos oss behöver du fylla minst 16 år under 2023 samt kunna kommunicera på svenska. 

Urval sker löpande. Vi väntar med spänning på din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen