Aktörer till Halloween på Gröna Lund i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

För sjätte gången slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween. Som aktör på Gröna Lund arbetar du tillsammans med andra aktörer för att bjuda på magiska upplevelser genom att underhålla våra gäster runt om i parken.

Under några dagar och helger från mitten av oktober till början av november kommer parken att ha Halloween-tema.

Vill du vara en del av höstens roligaste event och bjuda våra gäster på upplevelser i världsklass, då väntar vi spänt på att få träffa dig!

Halloween på Gröna Lund

Som aktör under Halloween arbetar du i något av våra skräckhus som till exempel clown, sektmedlem eller slaktare. Rollerna varierar, men de flesta karaktärer jobbar huvudsakligen med att skrämmas inne i ett skräckhus. Det finns ett fåtal mer avancerade roller, som rör sig ute i parken, både läskiga och mindre läskiga. Vi söker dig som kan arbeta 13-15 oktober, 19-22 oktober samt 26 oktober till 5 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg.

Vad som krävs

Till de här rollerna söker vi dig som älskar teater, improvisation eller bara att underhålla! Du behöver även:

Klara av att jobba i mörka och trånga utrymmen med höga ljud Kunna ta regi Vara stresstålig Kunna läsa av människor och anpassa ditt agerande därefter

Andra krav för denna tjänst är att du är minst 18 år fyllda, kan kommunicera på svenska och har boende så att du kan ta dig till och från jobbet. Vi erbjuder ej personalboende. Har du utbildning och/eller yrkesvana inom teater eller motsvarande är det meriterande men inget krav. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Vissa roller har ansvarstillägg beroende på rollens komplexitet. Oavsett vilken aktörsoll du har kommer du att arbeta efter angivna riktlinjer och förutsättningar som finns inom ramen för det område som du arbetar inom. I samband med anställningens start får du en ordentlig utbildning inom det område du skall jobba på. Där får du lära dig att arbeta i din karaktär på ett tryggt och säkert sätt utifrån rätt riktlinjer och förutsättningar. 

Våra roller

Vi delar upp våra aktörsroller i två olika kategorier, aktörsroll och avancerad aktörsroll:

Aktörsroll

Inom denna kategori finns de flesta av våra roller och det finns roller både för dig som har teatererfarenhet och för dig som inte har det. Dessa roller innebär att man genom sitt agerande skapar upplevelser för alla våra gäster i våra tematiserade hus. Enklare improvisation är varmt välkommet! Du behöver kunna anpassa ditt agerande utefter vilka gäster du har framför dig, små som stora. 

Avancerad aktörsroll

I den här kategorin finns både roller med färdiga monologer och roller med mer improvisation. Målet är såklart även här att underhålla och/eller skrämma våra gäster. I rollerna utgår du från en karaktärsbeskrivning med vissa riktlinjer, men förväntas också kunna agera och improvisera inom ramen för karaktären. Vissa av de avancerade rollerna är helt och hållet baserade på improvisation och kräver mer av dig som aktör. Du behöver kunna ta regi och inom ramarna kunna lägga din personliga touch på rollen. Ett exempel på en avancerad roll under Halloweensäsongen är Mäster Makaber, ledaren för clownerna i Olustiga Huset, som underhåller gästerna i kön genom att interagera och improvisera. Våra avancerade roller är röstkrävande och passar dig som har erfarenhet av kropp och röst arbete. Ansvarstillägg tillkommer utöver grundlönen inom denna kategori av roller. Om du väljer att söka en avancerad roll kommer första steget i rekryteringsprocessen vara en videoaudition.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen