Inaktiv platsannons

Underhållsarbetare för kommande uppdrag i Gävle

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker efter en Underhållsarbetare för kommande uppdrag.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Dina arbetsuppgifter
Som underhållsarbetare kommer du att arbeta med lättare underhåll av anläggningens maskiner. Du arbetar produktionsnära vilket betyder att arbetet innefattar daglig kontakt med operatörerna i driften, samt med externa aktörer. Då truckkörning är en vanligt förekommande arbetsuppgift så ser vi gärna att du har erfarenhet av det. Arbetet kan vara förlagt till såväl dagtid som skiftgång.

Din profil
För kommande uppdrag söker vi nu dig som har ett intresse för underhåll och erfarenhet från industrin. Vi söker dig med en relevant utbildning på gymnasienivå alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. För att lyckas i den här rollen motiveras du av att strukturera och planera ditt eget arbete. Att hålla hög kvalitet är alltid din första prioritet samtidigt som du utför ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person ser vi att du är lösningsorienterad, ansvarstagande och flexibel.

Ansökan
Vill du jobba på Clockwork? Då tar vi gärna emot din ansökan redan idag då urval sker löpande under ansökningstiden. Skicka in din ansökan på senast . Vid frågor kring tjänsten kontakta gärna Tove Skärberg på eller Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola