Inaktiv platsannons

Kundansvarig i Malmö

Om tjänsten

Jag heter Marcus Titland och jag arbetar som försäljningschef på Atea Syd. Då Felicia, som jobbat som KAM, tagit steget vidare till en försäljningschefsroll inom Atea, söker jag hennes ersättare. Så är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker jag dig som vill jobba som kundansvarig i Malmö. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Felicia, du har jobbat som säljare på Atea i 10 år, kan du berätta lite om hur det är:

Att arbeta som kundansvarig säljare i Marcus team är en spännande och bred roll. Din huvuduppgift är att ha strategiska och långsiktiga dialoger med dina kunder där du jobbar med att ständigt förflytta kunderna framåt och skapa nytta och värde i deras verksamhet genom it-lösningar. Rollen är väldigt utvecklande då den innebär att hantera många olika typer av situationer hos våra kunder såsom avtalsförhandling, leda resurser och kundteam samt följa upp pågående leveranser att vi levererar dessa med hög kvalité.

Det som även gör rollen så roligt är att den är så social. Du har så klart mest kundkontakter men även många interna relationer som med specialistsäljare, lösningsarkitekter, projektledare, konsulter, konsultchefer samt inom andra avdelningar inom Atea som du både får stöd och viktig information av men som du även projektleder mot era kundmål.

Jag brukar säga att de viktigaste egenskaperna för att lyckas i rollen, förutom viljan att skapa affärer, är att vara nyfiken. Nyfiken på kunden och dess resa, nyfiken och vilja att skapa nya relationer samt din förmåga att vara kreativ för att upptäcka och se nya affärsmöjligheter. Så har du dessa egenskaper så tror jag att du har alla möjligheter att lyckas i rollen. Jag tror även att du bör ha bakgrund inom IT för att kunna förklara värdet av våra tjänster och produkter hos kund (men du behöver absolut inte vara specialist på bits och bytes).

Jag vill även lyfta gruppen som är helt fantastisk! Du kommer att tillhöra en härligt gäng som stöttar och hjälper varandra i ut och skur. Som ny får du även en fadder som guidar dig genom din första tid hos oss. Marcus är dessutom en mycket bra ledare som är mån om individen och vill att du utvecklas hos oss på Atea.

Även Ateas värderingar har varit en stor faktor till att jag trivs så bra här. Du får ta eget ansvar och kan därför styra hur din arbetsdag ser ut. Atea visar också tydligt att de tar hälsa och ditt välmående på allvar genom att ha en bra friskvårdpeng. Bäst av allt är ändå kulturen vi har på Atea – vi är som en familj som jobbar och levererar tillsammans som ett lag.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Atea som kundansvarig, hör gärna av dig!

Felicia Nordahl

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som kundansvarig ser vi att du är en person som älskar att göra affärer, tar ansvar samt har en stor skopa av envishet.

För att lyckas i tjänsten som kundansvarig tror vi att du ha följande:

  • Bakgrund inom IT och gärna infrastruktur
  • Någon erfarenhet av att agera ledare
  • God erfarenhet av sälj inom vår bransch

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig, Marcus Titland, försäljningschef, via alternativt telefonnummer 040 626 54 65. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)