Inaktiv platsannons

Ordningsvakt till Gröna Lund i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

För femte gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween 2022. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken. När Halloween sedan är över så öppnar parken upp under några helger och jullovet för ett magiskt Winter Wonderland.

För att trivas och lyckas i rollen som Ordningsvakt på Gröna Lund så inspireras du av att träffa människor från alla delar av Sverige och världen. Du har en mycket god förmåga i att kommunicera med människor och du tycker det är en självklarhet att alltid försöka lösa uppkomna situationer eller konflikter på ett verbalt sätt. Som person är du lugn och stabil. Du utstrålar service och trygghet och vill alltid hjälpa till. Du kommer att ses som en förebild av stora och små besökare men även av Gröna Lunds alla medarbetare. Det ställer höga krav på ansvarskännande och professionalism. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i publika miljöer som t.ex. andra konsertarenor, festivaler eller kanske tidigare erfarenhet av Gröna Lund. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta med ungdomar i någon form, t.ex. ungdomsledare inom idrott eller annan ungdomsverksamhet. Eftersom du kommer ha många kollegor tycker du om att samarbeta och sprider positiv energi till dina kollegor. Vidare så är det ett krav att du har genomfört en godkänd Ordningsvaktsutbildning, har ett giltigt Ordningsvaktsförordnande, kan kommunicera på svenska, är minst 20 år fyllda och framförallt ser du fram emot en magisk tillställning för våra gäster. 

Vi söker dig som kan arbeta vår Halloween-säsong den 14 oktober - 16 oktober, 19 oktober - 23 oktober samt 26 oktober - 6 november och vår säsong Winter Wonderland den 29 november - 4 december, 9 december - 11 december, 16 december - 18 december, 26 december - 8 januari. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Lön enligt kollektivavtal. Vi söker både dig som vill jobba på ett schema men också kan tänka dig att jobba på behov under hela perioden. Möjligheten till en vidare anställning kommande säsong kan bli aktuellt.

Vi har inget sista ansökningsdatum men urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis