Inaktiv platsannons

Ordningsvakt till Gröna Lund i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken. På Gröna Lund är sällan den ena dagen den andra lik. Varje år besöker ca 1,5 miljoner människor tivolit och vi har ca 60 konserter under sommaren varav flertalet världsartister på våra scener.

För att trivas och lyckas i rollen som Ordningsvakt på Gröna Lund så inspireras du av att träffa människor från alla delar av Sverige och världen. Du har en mycket god förmåga i att kommunicera med människor och du tycker det är en självklarhet att alltid försöka lösa uppkomna situationer eller konflikter på ett verbalt sätt. Som person är du lugn och stabil. Du utstrålar service och trygghet och vill alltid hjälpa till. Du kommer att ses som en förebild av stora och små besökare men även av Gröna Lunds alla medarbetare. Det ställer höga krav på ansvarskännande och professionalism. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i publika miljöer som t.ex. andra konsertarenor, festivaler eller kanske tidigare erfarenhet av Gröna Lund. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta med ungdomar i någon form, t.ex. ungdomsledare inom idrott eller annan ungdomsverksamhet. Eftersom du kommer ha många kollegor tycker du om att samarbeta och sprider positiv energi till dina kollegor.

Vidare så är det ett krav att du har genomfört en godkänd ordningsvaktsutbildning, har ett giltigt Ordningsvaktsförordnande och är minst 20 år fyllda. Tjänsten är i grunden en säsongsanställning som sträcker sig från april till september 2023 men eftersom att vi har någon form av verksamhet under årets alla månader söker vi även dig som vill arbeta deltid och extra vid behov under resterande delar av 2023. Arbetstiderna varierar där både, dag-, kvälls och helgpass ingår.

Inspireras du av att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo med många härliga besökare och kollegor så tveka inte att ansöka. Vi har inget sista ansökningsdatum men urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.magisksommar.se.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb