Inaktiv platsannons

Restaurangchef Helsingborg

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Till vår kund McNeil i Helsingborg så söker vi nu en restaurangchef som vill vara med att utveckla servicen och upplevelsen. 

Här blir du en del av en positiv och framåtsträvande organisation som präglas av medarbetare som är engagerade och delaktiga i verksamheten och som arbetar för kontraktets bästa.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver sort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;

  • Övergripande ansvar för den totala driften
  • Resultat- och personalansvar för 4-6 medarbetare samt utveckling av verksamheten
  • Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet
  • Inköpsansvar
  • Arbetsmilöansvar
  • Ansvarig för egenkontrollsrutiner följs och dokumenteras

Kvalifikationer/Krav:

 Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos önskan att leverera service och mat på hög nivå.

Sodexos värderingar vilar på tre pelare: serviceanda, laganda och utveckling. Vi önskar att du håller en hög servicenivå, har god överblick över ditt ansvarsområde och har en önskan att förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du harerfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du har goda organisatoriska egenskaper och tycker om att jobba med rutiner och processer. Du är självgående och kan fatta egna beslut.

Som person är det viktigt att du är affärsmässigt styrd och har ett driv att förändra och skapa bra service och en bra arbetsplats. Du behöver vara trygg som ledare, kommunikativ och lyhörd för att lyckas i ditt uppdrag.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Även PC- vana och erfarenhet av att arbeta i adminstrativa system.

Ett stort intresse för mat och matlagning är också av stor vikt.

 

Anställningsform och arbetstider

Tillsvidareanställning 100%. Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid. (Provanställning tillämpas)

Har du frågor kontakta platschef Johan Rosenström email: johan.rosenstrom@sodexo.com, telefon 076 502 36 10

Din ansökan vill vi ha senast den 14:e oktober 2022. Intervjuer och urval kommer ske löpande.

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=5667&rmlang=SE

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Restaurang | Deltidsjobb