Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare till färskvaru-och kolonialavdelning Hemköp Hornstull i Stockholm

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj. Hemköp Hornstull är en omtyckt butik i hjärtat av Stockholm med nära kontakt med kunderna. Ett av våra stora fokusområden är just vårt kundmöte. Till butiken söker vi nu en butiksmedarbetare till färsk-och kolonial som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till butiken söker vi nu en butiksmedarbetare med fokus på färsk-och kolonial avdelningen. I rollen kommer du kommer att ansvara för både avdelningarna är snygga och fungerar väl. Stort fokus kommer även att ligga på den dagliga kundkontakten som är viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på kundbemötande i absoluta toppklass, försäljningsdriv och se till att vi håller högsta kvalitet rakt igenom hela butiken. Du arbetar mestadels med färskvaror-och kolonial men kan även komma att arbeta med annat i butiken vid behov. Du blir en viktig kugge mot en inspirerande butiksupplevelse i toppklass. Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete där du får möjligheten att påverka och vara med att forma butikens framtida utveckling till en butik. Tjänsten avser tillsvidare på heltid där provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

 

Det här erbjuder vi

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen där du ska ha ett stort kundfokus. Då du främst kommer arbeta med färskvaror ser vi att du brinner extra för just det och har kunskap kring produkterna som ingår i ditt ansvarsområde. Du ska ha några års erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandeln. Meriterande om du tidigare en ledande roll tidigare som Teamchef färskvaror eller liknande. I kombination med detta vill vi att du har en lösningsorienterad och positiv inställning. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken och vår färskvaruavdelning ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten.


Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb