Inaktiv platsannons

Ekonom i Vänersborg

Hyresgästföreningen söker efter en Ekonom.

Om tjänsten


Har du förmågan att både skapa goda relationer och göra ekonomiska analyser? Är du en van förhandlare med en tydlig bild av en lyckad förhandling och målbilden att alltid nå dit? Vill du göra skillnad för Sveriges hyresgäster?
Vi söker dig som är riktigt vass på förhandling! Dig som vill vara med och förhandla hyrorna för 3 miljoner hyresgäster varje år. Du behövs i Hyresgästföreningens region BohusÄlvsborg-Skaraborg!

Uppdraget som förhandlare
Du gör ekonomiska analyser, leder arbetet i de förhandlingsdelegationer du ansvarar för och genomför hyresförhandlingar gentemot privata och kommunala bostadsbolag i ett nära samarbete med förtroendevalda medlemmar. I uppdraget ingår också att ge rådgivning till medlemmar och att genomföra utbildningar för Hyresgästföreningens aktiva medlemmar. I rollen förekommer kvälls/helgarbete ibland och du behöver tillgång till egen bil. Placeringsorten för tjänsten är Vänersborg.

Din bakgrund
Du har högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller eventuellt annan högskoleutbildning som kan vara lämplig för uppdraget. Det är meriterande om du har hyresjuridisk eller fastighetsekonomisk ; Det är även meriterande om du har erfarenhet från föreningsverksamhet eller servicesektor.

Dina egenskaper
För att trivas och känna att du lyckas i den här rollen behöver du vara en trygg och självständig person som är serviceinriktad. Du är strukturerad och uttrycker dig väl i tal och ;

Att arbeta hos oss
Mångfald och en humanistisk grundsyn är viktiga värden i vår organisation och en självklarhet för oss alla som arbetar här. Hos oss möts du av engagerade och trevliga kollegor och kommer till en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och bra anställningsvillkor. Vi har tex kollektivavtal, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och möjlighet att delvis arbeta på distans. Hos oss är varje medarbetare viktig för hyresgästerna varje dag. Vid några tillfällen per år skapar vi extra energi och engagemang genom att arbeta tillsammans med samma arbetsuppgift oavsett vilken roll vi har till vardags. Det kan vara en aktivitet i bostadsområdena, att ringa medlemmar eller att dela ut information på stan. På vår webbplats kan du läsa om Hyresgästföreningens arbete.
Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 31 oktober! Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta enhetschef Magnus Elsing, Våra fackliga representanter är för Saco, Jakob Agirman, och för Handels, Ulf Hallman, .
Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka!

Publicerad den

08-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Vänersborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis