Fräsarbetare i Halmstad

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Fräsarbetare

Sökes till Halmstad

Vi söker nu yrkesarbetare till Peab Asfalt Fräsavdelningen Region Mellersta och Syd

Peab Asfalt AB är ett dotterföretag i Peabkoncernen ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Peab Asfalt tar nu steget vidare och utvecklar asfaltfräsning i egen regi. Därför söker vi efter yrkesarbetare till fräsorganisationen i mellan Sverige och södra Sverige

Om tjänsten

I rollen som yrkesarbetare inom fräsverksamheten arbetar du tillsammans med ditt lag ute på fältet. Du arbetar med olika uppdrag som att framföra olika fräsmaskiner, soptraktorer mm, det innebär att du utför första steget i skapandet av ny väg. Ingen dag är den andra lik då både arbetsställe och arbetstider varierar, vilket kräver flexibilitet.

Tjänsten är på heltid utefter fräsverksamhetens årsarbetstidsavtal med startdatum i april 2023 och vi tillämpar provanställning.

Vem är du?

Vi söker dig som har grundutbildning motsvarande gymnasienivå, gärna inom bygg- och anläggningsbranschen och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Som person är du praktiskt lagd och tycker om att samarbeta med andra. Du är ansvarsfull, drivs av att göra ett bra jobb och är noga med arbetstider och säkerheten.

Vi söker dig som tycker det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete tillsammans med dina kollegor. 

CE körkort är ett krav

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef,

Martin Paulsson 070-344 49 33.

Denna rekrytering sker helt genom Peab Asfalt försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen