Inaktiv platsannons

Säsongsmekaniker & restaurangtekniker till Winter Wonderland i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vill du vara kuggen i ett välsmort maskineri och jobba på världens bergochdalbanetätaste nöjesplats? Då är detta något för dig!

Nu söker vi ansvarsfulla och teknikintresserade problemlösare som vill arbeta som säsongsmekaniker eller restaurangtekniker på Gröna Lund. Läs mer om rollerna nedan:

Säsongsmekaniker

Som säsongsmekaniker utför du dagliga kontroller av samtliga attraktioner i parken och ser till att attraktionerna är säkra och driftklara för dagen. Arbetsuppgifterna består bland annat av mindre reparationer och smörjning. Arbete på hög höjd kan förekomma. Arbetet är mycket självständigt samtidigt som du ingår i ett team på ca 10 personer. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse. Arbetstiderna är från klockan 05:00 på morgonen och du arbetar både vardagar och helger. 

Till denna roll söker vi dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du studerar eller har studerat på ett tekniskt universitet/högskola till maskiningenjör, fordonsmekaniker, maskinteknik eller liknande. Tidigare erfarenhet av teknikarbeten och arbete på hög höjd är också meriterande. 

Restaurangtekniker

I rollen som restaurangtekniker hos oss består arbetsuppgifterna utav förebyggande underhåll, underhåll, felsökning, reparation och liknande arbetsuppgifter. Du kommer ha en viktig position i vår organisation där du kommer behöva planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Du bör vara teknikintresserad, gilla utmaningar och tycka om att lösa problem. Du är även serviceinriktad, självgående och drivs av att arbeta förebyggande såväl som att rycka ut för att utföra reparationer under parkens öppettider. Arbetstiderna är från klockan 07:00 och du arbetar både vardagar och helger.

Vem söker vi till dessa tjänster?

För att trivas i rollerna som säsongstekniker och säsongsmekaniker bör du vara teknikintresserad, gilla utmaningar och tycka om att lösa problem. Du är även serviceinriktad, självgående och drivs av att arbeta förebyggande såväl som att rycka ut för att utföra reparationer under parkens öppettider. För dessa tjänster behöver du kunna kommunicera på svenska och du är minst 18 år fyllda.

Mer information om tjänsterna

För båda tjänsterna gäller säsongsanställningar, under november till och med 8 januari. Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis