Kock till Dagabs nya logistiksite i Bålsta i Håbo

Om tjänsten

Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studente, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare.

Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Restaurang Dagab kommer att drivs på uppdrag åt livsmedelskedjan Dagab och i den dagliga driften kommer vi efter uppstartprocessen servera runt ca 400 lunch på plats per dag i en morden och gemytlig miljö.

Restaurangen kommer att arbeta enligt ”EAT by Sodexo”, ett koncept där särskild vikt ligger på hälsa och miljö. Vällagad mat från stora delar av världen står på menyn där varje enskild rätt kommer klimatmärkas så att gästerna får möjlighet att göra medvetna och klimatsmarta val.

Är du vår nya kock?

Vi söker dig som brinner för matlagning och som är trött på ständigt kvälls- och helgjobb.

Är du en erfaren och engagerad kock med genuin passion för mat? Hade du idolbilder på Tore Wretman och Auguste Escoffier på väggen när du var liten? Kort och gott - lever och andas du matlagning? Perfekt! Då har du kommit helt rätt. Nu söker vi en ambitiös kock till en spännande tjänst med stor potential att växa både i din egen roll, och att vara med och utveckla vår restaurang,

Varierat jobb med bra råvaror

Här kan vi garantera dig en sak - ingen dag blir den andra lik. Du får laga varierad mat, och alltid med råvaror av högsta kvalitet. Hos oss får du arbeta i ett helt nybyggt kök med allt du behöver för att skapa kulinarisk magi!
Vi har ett starkt engagemang för mångfald och integration, vilket innebär att du får härliga kollegor från hela världen. Dessutom har vi kontor i över 80 länder, vilket betyder att du i framtiden även har möjlighet att arbeta utomlands - om du vill!

Det här är ett jobb för den kreativa matälskaren

Som kock hos oss får du ett omväxlande och givande jobb med stort ansvar för att det dagliga arbetet flyter på.

Främst arbetar du med:

- Matlagning (varmkök)
- Menyplanering
- Egenkontrol HACCP

För den här rollen ser vi gärna att du har:

- Hög social kompetens och en lagspelare
- Passion för matlagning och förstå de ekonomiska aspekterna och ett hållbarhetstänk
- Svenska i tal och skrift
- Driftig och målmedveten
- Du gillar att ta stort ansvar och delar våra värderingar.
- stor erfarenhet inom kockyrket

Kort och gott - här får du alltså en verkligt varierad vardag där du inte bara får tillaga mat av högsta kvalitet, utan även får direkt inflytande på vad vi serverar! Låter toppen, eller hur?

Anställningsform och arbetstider

Heltid, dagtid måndag till fredag, helger och kvällar förekommer.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Håbo
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Habo | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen