Markprojektör inom banunderbyggnad till region mitt eller nord – flertalet möjliga orter i Gävle

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du en nyfiken och prestigelös person som trivs med att vara en i laget? Har du förmågan att se möjligheter där andra ser svårigheter? Vi erbjuder nu möjligheten att komma och jobba och utvecklas hos Sveriges ledande järnvägskonsultbolag. Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer och vi söker nu er kollegor att stärka vårt järnvägsteam med.

Varför jobba hos oss? 
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss är du med och skapar ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett nätverk av duktiga och erfarna tekniker, specialister och ledare med goda möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte. Sweco erbjuder utbildningar inom bland annat teknik och ledarskap via vår egen akademi som ständigt uppdateras baserat på marknadens utveckling.

Din framtida roll
Oavsett om du är i början av karriären eller har varit i branschen under flera år så har vi en plats för dig i vårt lag!

Som markprojektör på Sweco inom gruppen Bana får du möjligheten att arbeta med projektering, granskning, byggplatsuppföljning och anbud. Du kommer att arbeta i små och stora uppdrag med nära samarbete med såväl kollegor som våra kunder. Arbetsuppgifterna kan omfatta olika skeden, allt från tidiga utredningar, järnvägsplaner till förfrågningsunderlag/bygghandlingar för att möjliggöra byggnationer av ny järnväg till att slutligen ta fram förvaltningsdata efter att anläggningen är byggd. Om du har lång erfarenhet har du möjlighet att anta rollen som Teknikansvarig/Deluppdragsledare Mark vilket innebär teknikansvar så väl som budget- och framdriftsansvar samt att leda mer juniora kollegor i uppdrag. Är du inte riktigt där än, så har vi andra utmaningar för dig som bygger din kommande historia!

Ledarskapet
Ledarskap på Sweco handlar om att engagera och motivera medarbetarna. Med gemensamma mål, tillit och delaktighet skapar vi starka team för att kunna leverera i våra mest komplexa projekt. Vi tror på styrkan i att jobba tillsammans och hjälpa varandra för att nå dit. Du kommer att få en coachande ledare som kräver hög självständighet och eget ansvar från medarbetarna vilket i sin tur skapar utrymme för frihet och balans mellan arbetsliv och fritid. Tillsammans sätter vi dina mål och jobbar för din utveckling.

Dina erfareheter
Vi söker dig som:

  • har relevant högskole- eller universitetsexamen
  • har jobbat med mark, som projektör och/eller teknikansvarig, och har god förståelse för järnvägsprojekteringsprocessen och erfarenhet av CAD
  • har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift

Arbetslivserfarenhet entreprenadsidan är särskilt meriterande, och även om du har arbetat i Bentleys produkter såsom Microstation, OpenRail Designer och OpenRail ConceptStation.

Vem är du?
Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Du är noggrann och engagerad i ditt arbete och trivs med att jobba i team. och gillar att jobba i projektform mot uppsatta mål.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Vi har kontor i Gävle, Falun, Borlänge, Sundsvall, Östersund, Skellefteå, Umeå och Luleå och fler orter i Norrland där Sweco har kontor är möjligt att utgå ifrån om det passar dig bättre.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen