Junior processledare till Sweco i Gävle

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Drivs du av nya utmaningar och har ett intresse för ny teknik. Vi söker en ny stjärna som älskar att strukturera och planera projekt. Du kommer att jobba i en kommunikativ och administrativ roll mot järnvägsprojekt med att sätta ramarna för hur projekt hanteras och dokumenteras. Du får vara med från start till slut och jobba nära projektörer och kunden. Sök redan idag! Urval sker löpande.

Varför jobba hos oss?
Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Deras konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik. Sweco har en stor och kraftfull järnvägsorganisation som strävar efter en proaktiv projekteringsmiljö. Därför vill Sweco stärka organisationen ytterligare med fler kompetenta datasamordnare med inriktning på järnvägssektorn.

Vi erbjuder:

  • Du kommer bli en del av ett härligt gäng där teamkänslan är stark och vi stöttar och hjälper varandra för att nå bästa resultat. Du blir en del av ett team med mycket nyfikenhet och som tar vara på varandras expertkunskaper och lär av varandra varje dag.
  • Utvecklas och växa inom Sweco och rollen beroende på vilket område just du brinner för, bland annat genom Swecos egna utbildningar och erfarna kollegor.
  • Jobba i en flexibel roll där du kan sitta både på kontoret och hemifrån. 

Din framtida roll
Som processledare är du en viktig del i vårt team i järnvägsprojekt inom Sweco, där informationsstyrning är ditt arbetsområde! Du stödjer projekten i planerings- och projekteringsprocessen med inriktning på informationsstyrning utifrån projektets behov och du jobbar oftast i två till tre projekt samtidigt beroende på storlek. Din största roll kommer dels att vara i uppstartsfasen av projekten där det är du som planerar, beställer material och sätter upp strukturer för att projekteringsprocessen ska fungera i projektet och mot kunden. Under projektets gång har du en samordnande roll där du hjälper projektörer.

Du har även en stor roll i den avslutande fasen av projektet då du ska sammanställa projektörernas dokumentation och se till att all nödvändig information finns med för att sedan leverera en slutprodukt till kunden. Under projektets gång fungerar du även som en stöttande part mot projektörerna.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och är nyutexaminerad från högskola/universitet eller har jobbat inom projektering eller produktion några år och vill ta nästa steg i karriären. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet. Du ska vara strukturerad, noggrann, se möjligheter och kunna tänka nytt.

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av CAD
  • Har erfarenhet av GIS
  • Har erfarenhet av SharePoint

Vem är du?
Som person är du:

  • Lösningsfokuserad
  • En lagspelare
  • Noggrann
  • Strukturerad

Ansökan
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Start är omgående och omfattningen är på heltid.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen