Inaktiv platsannons

Är du Gignos nästa juniora Supporttekniker? i Sollentuna

Avanzera AB söker efter en Är du Gignos nästa juniora Supporttekniker?.

Om tjänsten

Vårt uppdrag:
Gignos söker dig som vill arbeta både med datorer och människor, och hjälpa små och medelstora företag inom olika branscher med varierande uppgifter. Gignos säljer både IT-tjänster och produkter och de söker nu en medarbetare som vill vara en viktig kugge sitt familjära företag. Gignos har sedan 1997 varit aktiva i rollen som små och medelstora företags inhyrda IT-avdelning. De ansvarar för ett antal kundmiljöer där de sköter drift och support av nätverk, servrar, användardatorer mm. För att täcka olika verksamheters behov, har de ett eget datacenter där de erbjuder sina kunder att ha sin serverutrustning, både fysiska och virtuella. I datacentret har de även tjänster för mail och backup. De är även återförsäljare av det mesta inom standardiserad hård och mjukvara, server, PC, nätverksutrustning, skrivare, kontors- och säkerhetsprogram osv.

Detta är en rekrytering, och du kommer bli anställd direkt av Gignos. Startdatum kommer ni gemensamt överens om.

Arbetsuppgifter:
- Användarsupport via mail, telefon och dator, både remote och hos kund
- Administration av Windows Server och Microsoft 365
- Installation av datorer och program, servrar, nätverk osv

Din bakgrund:
Vi söker dig som har gymnasieexamen. Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom IT. Flytande i svenska och engelska, tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse av IT. Du ska vara en person som gillar problemlösning och en god lagspelare.
Du behöver inte kunna allt från början utan kommer lära dig en hel del på vägen genom stöd från kollegor. För att utföra arbetsuppgifterna på ett bra sätt behövs både noggrannhet och struktur, men även flexibilitet.

Om oss:
Avanzera har funnits sedan 1998 och är ett auktoriserat företag. Vi vet att varje person är unik och därför månar vi om att ditt nästa steg i karriären ska ge dig kunskap och erfarenhet som just du strävar efter. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och vill att du ska må bra och trivas i samarbetet med oss! Vi är din expert inom konsult- och rekryteringstjänster.

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Sollentuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sollentuna | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola