Inaktiv platsannons

Drifttekniker, Stora Sköndal i Stockholm

Om tjänsten

Sodexo levererar en mängd integrerade FM-tjänster i Sverige i ett paketerat format, däribland drift och underhållstjänster inom fastighetsteknik, både invändig och utvändig miljö.

Vår kund är Stiftelsen Stora Sköndal som äger olika verksamheter som fokuserar på att ge vård till människor. På uppdraget så har vi villor&radhus, skolor, restauranger, äldreboenden, mm. 

Vi tar hand om både utemiljön och fastigheterna. För att göra det så är vi 7 Tekniker, 2 Parkarbetare och 6 säsongare på utemiljön under perioden mars-november. Vi jobbar mycket med praktikanter också. 

Vi har påbörjat ett stort förändringsarbete, rekryterat in nya engagerade Tekniker men behöver starka vår organisation med erfarna Drifttekniker. Som Drifttekniker hos Sodexo får du möjlighet att utveckla och bredda dina kompetenser. För att lyckas i detta arbete är det av yttersta vikt att förstå helheten och verka för att hela uppdraget och teamet levererar rätt produkt med högsta kvalitet.

Som Drifttekniker kommer du att arbeta med olika arbetsuppgifter enligt kunds önskemål. Arbetet ställer krav på noggrannhet och god planering samt prioritering.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:

  • Drifttekniska arbetsuppgifter
  • Tillsyn och skötselarbete/rondering (Undercentraler/Ventilation)
  • Felavhjälpande underhåll
  • Anläggningsskötare brandlarm
  • SBA-arbete
  • Driftoptimering och energieffektivisering
  • Innovationsarbete: att jobba med ständiga förbättringar och verka för hållbar utveckling

Kvalifikationer/Krav:

  • Körkort B
  • Driftteknikerutbildning

Dina erfarenheter/egenskaper:
Du som söker ska ha erfarenhet av arbete med fastighetsförvaltning. Du ska ha driftteknikerutbildning och kunskaper och erfarenhet inom installationer eller byggverksamhet. Du ska ha god datavana och lätt för att utrycka dig i tal och skrift.

Du ska kunna arbeta självständigt, ansvara för driften av "egna" fastigheter och då kunna fatta egna beslut samt planera verksamheten. Viktigt att du är engagerad, serviceinriktad och tycker om kundkontakter. För att arbeta som Drifttekniker hos oss bör du vara en kreativ problemlösare, samt bra på att jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

Sista dag för ansökan 2022-12-31. 

Vid frågor, kontakta Marie Linderoth, marie.linderoth@sodexo.com

Ansökan kan endast göras via vår hemsida/rekryteringsverktyg.

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=5931&rmlang=SE

Publicerad den

07-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb