Inaktiv platsannons

Chef till Customer Relation Center i Växjö

Om tjänsten

Vill du arbeta som ledare i ett hållbart it-bolag som bidrar till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle? Älskar du att bygga relationer och är en coachande och kommunikativ ledare som finner lust och drivkraft i att skapa förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas i takt med oss på Atea? Just nu söker vi en administrativ chef till vårt Customer Relation Center i Växjö. Tillsammans med kollegor bygger vi Sverige med it.  

Din roll i laget 
Som ledare hos Atea erbjuds du en variationsrik vardag med många spännande utmaningar. Vår styrka är våra medarbetare och du blir en viktig pusselbit i vårt lagarbete. I rollen leder och coachar du en grupp medarbetare på ca 23 administratörer och koordinatorer i deras vardagliga arbete. En av de viktigaste uppgifterna i rollen är att stötta och möjliggöra för dina medarbetare att utvecklas, vilket du bland innebär att förenkla och utveckla våra arbetssätt samt att aktivt arbeta med förbättringsarbete för att säkerställa att du och medarbetarna når sina mål. 

I ditt vardagliga arbete kommer du att coacha och leda en grupp härliga medarbetare. Du kommer vara en viktig del i vår väg framåt. 

Vad söker vi hos dig 
Du har erfarenhet från en tidigare ledarroll och är van vid att leda och motivera andra samt ha förmågan att delegera uppgifter. Tillsammans med dina medarbetare jobbar du för att nå våra gemensamma mål. Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet. Det är meriterande att du har erfarenhet från projektledning eller har arbetat med förändringsarbete tidigare samt har erfarenhet av att utveckla digitala arbetssätt och rutiner.   

För att lyckas i tjänsten som ser vi att du har följande kompetens: 

  • Tidigare erfarenhet av chefsposition 
  • Brinner för att skapa relationer 
  • Förmågan att motivera och inspirera  
  • Ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska  

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.  
 
På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.  

Kontakta oss 
Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att kontakta Christina Borg på eller via telefon på 076-117 61 12. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.  
 
Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.  
  

Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)