Inaktiv platsannons

Nu söker vi fler it-supporttekniker i Malmö

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker jag och min konsultchefskollega Annika nya stjärnor till vårt team i Skåne och närmare bestämt Malmö. Teamet består idag av cirka 60 medarbetare som jobbar tillsammans för att skapa kvalitet, kundnöjdhet och på så sätt bygga Sverige med it.

Laget före jaget är något som vi värderar högt hos oss. Som ledare på Atea är en av mina viktigaste uppgifter att se till att skapa en miljö som främjar våra värderingar. Att alltid hjälpa sina kollegor och att själv kunna få hjälp är något som våra konsulter ser som en självklarhet. Det skapar trygga inskolningar, starka team och en välkomnande miljö. Vi blir fler och jag hoppas att du vill vara en del av vårt lag!

Vi på Atea erbjuder dig en arbetsplats som präglas av lagkamrater som brinner för det vi gör, därför kallar vi oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
 

Dina arbetsuppgifter

Vi förväntar oss att du engagerat ger personlig service inom it-relaterade frågor till företagsanvändare med fokus på nöjda kunder och effektivitet. Din kommunikativa och pedagogiska förmåga är en viktig del i arbetet för att hantera och bemöta användarna på ett kvalitativt sätt. Arbete sker på plats hos kunden. Typen av serviceärende som hanteras varierar över områden som support av företagets applikationer, it-system, datorer och kringutrustning
 

Vad söker vi hos dig

För att lyckas i rollen hos oss behöver du följande kvalifikationer: 
- Ett brinnande intresse för IT och service
- God kommunikativ och pedagogisk förmåga
- Erfarenhet av it-support där metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning var en del av vardagen. (ex. Microsofts operativsystem, Microsoft365, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning.)
- Grundläggande kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsoft operativsystem såsom Windows10
- Grundläggande kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD)
- Engelska och svenska i både tal och skrift.
- B-körkort

 

Meriterande:
- Eftergymnasial utbildning med IT som fokus.
- Kunskaper inom ITIL
- Nära till skratt

 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.
 

Kontakta oss
Är du nyfiken och vill veta mer så svarar gärna vi på alla dina frågor! Du når oss bäst via mail:  och 

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)