Inaktiv platsannons

Butikschef - Stora Coop Palmviken i Arvika

Om tjänsten

Vi söker dig som är en trygg ledare med ett stort driv kopplat till lönsamhet och försäljning. Stora Coop Palmviken är en av Coop Värmlands nyckelbutiker, därför söker vi nu en av våra framtida nyckelmedarbetare. Drömmer du om att få vara med och leda och utveckla en Stora Coop är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som butikschef har du det strategiska och operativa ansvaret för butiken vilket innebär att leda och utveckla hela butiken med fokus på stordrift, försäljning, lönsamhet, medarbetare och kunder.

Det mest centrala i rollen är att leda och coacha dina 30-talet medarbetarna till en effektiv drift, hög trivsel och deras personliga utveckling. Genom ditt ledarskap skapar du såväl inspiration som arbetsglädje och förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i sina roller och att alla delar av butiken ger ett attraktivt intryck till kunden.

Vi vill att våra kunder ska mötas av bra priser, matglädje och ett bra personligt bemötande i alla våra butiker och som butikschef på Stora Coop Palmviken förväntas du leverera just detta.

Om dig

Vi söker dig som är trygg, tydlig och närvarande i ditt ledarskap med förmågan att engagera och motivera dina medarbetare. Genom kommunikation, kravställande och inspiration får du med dig hela arbetsgruppen att leverera på både gemensamma och personliga mål.

Din största drivkraft är utveckling av affärer och vi ser att du har flera års erfarenhet av att driva utveckling med goda resultat i butik. Du har även erfarenhet som ledare och vana att nå gemensamt uppsatta mål med tillsammans med ditt team.

Om processen

Har du frågor om tjänsten och vill komma i kontakt med Coop Värmland är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Carl-Fredrik Schreiber Moberg 010-4108116

Vi ser fram emot din ansökan senast 18 december.

Publicerad den

15-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arvika
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arvika | Detaljhandel | Deltidsjobb