Inaktiv platsannons

MAX Burgers söker en ny Produktutvecklare i Stockholm

Om tjänsten

Är du bäst i Sverige på burgare? Perfekt, då är det dig vi letar efter! 

Har du koll på vilka smaker som passar allra bäst ihop? Hur du skapar, testar och utvecklar nya burgare som är så bra att de som smakar kan kalla dem Sveriges godaste? Ser du charmen och utmaningen i att låta miljoner gäster tycka till om dina smaker? 

Är det här du? Bra, vi behöver nämligen ett riktigt burgarproffs till uppdraget att bestämma vad som ska serveras på MAX nära 200 restauranger, på fyra olika marknader.  

Du jobbar med chefskock Jonas Mårtensson i vårt ”Burger Lab”. Arbetsuppgifterna varierar; ena dagen komponerar du nya recept och testar råvaror, andra dagar jobbar du mer administrativt på kontoret i tätt samarbete med kollegor på andra avdelningar. Som till exempel marknadsavdelningen när det gäller lanseringskampanjer och namngivning av nya produkter. Dessutom träffar och utvärderar du nya externa leverantörer (vi har sett att dom bjuder på kakor och annat gott ibland). 

I arbetet med att ta fram nya kampanjprodukter – din huvuduppgift – finns inga gränser. Nya burgare, nya Lyxshakes, nya glassar och helt andra nya saker. Jalapeñoläsk? Friterad glass? Ja varför inte, låt inget stoppa dig. Var modig, och som vi brukar säga: never settle. 

Tycker du kanske att Friscoburgaren borde få en remake? Eller att Pepper Jack Jr borde bli en Pepper Jack Sr? Då har du kommit rätt. Att förbättra och utveckla befintliga produkter ingår i avtalet.  
Så länge du ser till att dokumentera det nya och förklara vad som förbättrats, och beskriva hur allting ska serveras på ett lättförståeligt sätt, är det bara att gå loss.  

Som om allt det här inte det vore nog får du dessutom besöka samarbetspartners, åka på gastronomimässor i Sverige och utomlands, och delta på årliga inspirationsresor. 

Om dig  

Du har en kockutbildning, gastronomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är smaksäker och älskar mat, eller är åtminstone riktigt bra på att laga till och förstå råvaror. Vi tror att du kommer trivas allra bäst om du är nyfiken, kreativ och initiativrik. Just det, social också, eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika människor på olika avdelningar. 

Det händer ganska mycket här på MAX, så det är bra om du trivs med att jobba mot tydliga deadlines. Som på andra arbetsplatser kan det i perioder bli mer att göra, då är det bra att du är flexibel och har förmågan att prioritera. Vanligtvis är tempot högt men inte överväldigande, vi vill att det ska hända grejer men inte på bekostnad av kvalitet eller välmående. 

Vad mer? You must know how to read and write in English, so if you understand this sentence, you have basically passed the first part of the application process. Good for you! Har du jobbat som produktutvecklare inom livsmedelsindustrin, är typ en känd kock eller en ny talang är det så klart meriterande. Det är också bra om du har körkort, men det är inte hela världen om du inte har det. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss på MAX är det viktigt att du delar våra värderingar; Mod, Passion och Gemenskap. Du kommer i samband med din ansökan att få svara på ett antal urvalsfrågor så att vi får möjligheten lära känna dig mer.   

Om tjänsten 

Tjänsten avser en fast tjänst på heltid med inledande provanställning. Tillträde under våren 2023, enligt överenskommelse.  

Vi sitter i ljusa, fina lokaler vid Garnisonen och det är här din kontorsplats kommer att vara. Burger Lab ligger bara ett stenkast bort. Resor förekommer som sagt i tjänsten.   

Om processen 

Vi går igenom ansökningarna löpande och kommer att återkoppla till dig när sista ansökningsdag har passerat. Vi gör vårt yttersta för att uppdatera dig hur du ligger till i processen så snart vi kan. Om du går vidare i denna process kommer du att bli kontaktad av oss, går du inte vidare i processen får du återkoppling via Mail.   

För frågor om processen, vänligen kontakta Talent Acquisition Specialist Sofia Westermark på sofia.westermark@max.se.  

Har du i stället frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonas Mårtensson på jonas.martensson@max.se    

Vi ser fram emot din ansökan senast den 13 december! 

Publicerad den

05-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb