Inaktiv platsannons

Uppdragsledare inom järnväg till Gävle

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du uppdragsledare inom järnväg som drivs av dess komplexitet och utmaningar?

Hos oss som uppdragsledare jobbar du både i mindre och större uppdrag utifrån våra kunders behov. I våra uppdrag har vi flera teknikområden som kräver struktur, samordning och nytänkande för att kunna leverera den högsta kvalitén till våra kunder. Tillsammans internt och med våra kunder projekterar och bygger vi hållbara samhällen!

Varför jobba hos oss?

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik. Sweco har en stor och kraftfull järnvägsorganisation som strävar efter en proaktiv projekteringsmiljö. Därför vill Sweco stärka organisationen ytterligare med fler kompetenta datasamordnare med inriktning på järnvägssektorn.

Du erbjuds:

 • Du kommer bli en del av ett härligt gäng där teamkänslan är stark och vi stöttar och hjälper varandra för att nå bästa resultat. Du blir en del av ett team med mycket nyfikenhet och som tar vara på varandras expertkunskaper och lär av varandra varje dag.
 • Utvecklas och växa inom Sweco och rollen beroende på vilket område just du brinner för, bland annat genom Swecos egna utbildningar och erfarna kollegor.
 • Jobba i en flexibel roll där du kan sitta både på kontoret och hemifrån. 

Din framtida roll

Som uppdragsledare är du en viktig del i vårt team i järnvägsprojekt inom Sweco!

I rollen som uppdragsledare har du helhetsansvaret och leder samtliga personer i uppdraget (teknikansvariga, projektörer, tekniksamordnare, processledare m.m.). Du ansvarar för bland annat teknisk framdrift, ekonomi och kvalitet i uppdraget.

Du jobbar kundnära och utvecklar befintliga / skapar nya kundrelationer.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

 • Har minst 2-3 års erfarenhet av uppdragsledning för järnvägsprojekt.
 • Du är intresserad av ett nära och öppet samarbete med både våra kunder och medarbetarna i uppdraget. Du har hög affärsmässighet, värdesätter hög kvalitet och ser nya möjligheter.
 • Du är bra på att kommunicera, är självgående som uppdragsledare och van vid samordning både internt och externt. Du bidrar till att alla i projektet utvecklas i sina roller.
 • Du tycker om att göra affärer och är van vid ekonomisk hantering av uppdrag t.ex. fakturering, budget, uppföljning.
 • Vi ser att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet. Du ska vara strukturerad, noggrann, se möjligheter och kunna tänka nytt.

Det är meriterande om du…

 • Har minst 2-3års erfarenhet av uppdragsledning inom järnväg

Vem är du?

Som person är du:

 • Lösningsfokuserad
 • En lagspelare
 • Noggrann
 • Strukturerad

Ansökan

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Placeringsorter: Gävle, Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Luleå, Umeå, Östersund, Piteå, Boden, Kiruna.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej