Inaktiv platsannons

Pågensäljare Utan Distrikt i Gävle Dalarna

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Pågensäljare Utan Distrikt i Gävle Dalarna


Arbetsbeskrivning
Som Pågensäljare blir du en viktig del i Pågens uppdrag att baka och sälja färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen.

Du kommer att vara en resurs i bemanningen för Region Gävle och Dalarna och ha ett nära samarbete med Säljplanerare, Regionchef och Kundchefer. 
 
Du ansvarar för att dagligen att besöka våra kunder, och sälja och förse kunderna med bröd. Du ska planera och genomföra säljaktiviteter och följa upp ditt resultat.
Det är viktigt med fokus på att vara säljande och prioritera kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde 230301.  


Vem är du?
Tjänsten förutsätter att du har C-körkort och YKB (yrkeskompetensbevis). Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel.
För att lyckas i rollen behöver du vara målinriktad, flexibel och service-minded.

Som person är du social och skapar lätt kontakt och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.


Vad erbjuder vi dig?
På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer. För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.

Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.Publicerad den

05-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej