Inaktiv platsannons

Gruppledare för Butik & Spel i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark med ett utbud som sträcker sig från fartfyllda vattenattraktioner till en rogivande camping.

Verksamhetsområdet Butik & Spel omfattar samtliga 2 butiker och 17 spel inne i parken. 

Skara Sommarland har under året 2022 genomgått en organisationsförändring och står inför en ny start på butik & spel, vi lägger därför extra stor vikt vid dina personliga egenskaper, då du kommer vara en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen av funktionen. 

Beskrivning av tjänsten

Som Gruppledare är du länken mellan det strategiska arbetet och driften av parkens butiker och spel. I rollen ingår planering av resurser, utbildning, rekrytering, arbetsledning och utveckling av rutiner och arbetsätt. Vidare kommer du ingå i olika projekt och vara en viktig pusselbit i vårt fortsatta arbete med att lyfta gästupplevelsen i våra butiker och spel till nya höjder. 

Som gruppledare har du personalansvar för två stycken teamledare som i sin tur arbetsleder två enhetsansvariga och cirka 40 butiks- och spelvärdar. Inför säsong ansvarar du för att bygga upp team som under säsong skall arbetsleda våra medarbetare.

Under säsong kommer driften att vara ditt främsta fokus. Där du kommer arbeta aktivt med att coacha dina medarbera mot uppsatta mål för såväl gästnöjdhet som upplevelse, kvalité och försäljning. Du kommer ansvara för valda delar av arbetsmiljön och arbeta aktivt för att det skall genomsyra ditt arbetssätt i syfte att skapa en trygg, säker, utvecklande och inkluderande arbetsplats. 

I rollen som Gruppledare för Butik och Spel ingår det även att löpande under säsong analysera försäljning för att arbeta aktivt med att ta fram nya förslag och åtgärder för att effektivisera produktplacering och lagerhållning. Du kommer även att ansvara för att beställa varor löpande under säsong av det sortiment vi själva inte lagerhåller till våra butiker och spel.

Du kommer att rapportera till verksamhetschefen för Butik & Spel som kommer vara din närmaste chef.

Kvalifikationer: Grundläggande kunskaper i arbetsrätt innefattande LAS, Arbetstidslagen, Semesterlagen inom kollektivavtalet Nöjesavtalet. Grundläggande kunskaper i systematiskt arbetsmiljöarbete. Tre års ledarskapserfarenhet inom handelsrelaterad verksamhet, försäljning eller service.  B-körkort. Specifikation av tjänsten

Arbetstider är vanligen förlagd på vardagar men både kvälls- och helgarbete förekommer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% som tillträds omgående enligt överenskommelse, provanställning på 6 månader kan tillämpas. Lön enligt avtal och överenskommelse. För anställning gäller i övrigt kollektivavtal träffat mellan Visita och Unionen.

Sista ansökningsdagen är den 15 januari. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, ej via e-post.

Vid frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kicki Lööv som är Verksamhetschef Butik & Spel för Skara Sommarland och Kolmården. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta då Tilda Nyström HR-chef för Skara Sommarland och Kolmården.

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb