Inaktiv platsannons

Backstagekoordinator till Grönan Live i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

I rollen som Backstagekoordinator på Grönan Live arbetar du operativt som spindeln i nätet med de akter som står på våra scener på Gröna Lund under sommaren 2024. Genom ditt serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att produktionerna ska få en fantastisk upplevelse när dom besöker vårt backstage och står på våra scener. 

Till denna roll söker vi dig som inte är rädd för att hugga i där det behövs, som är flexibel och kan ansvara för uppgifter som rör så väl catering i loger, teknik och förberedelser backstage. Du är en problemlösare som tar dig an alla typer av frågor som uppstår med öppenhet och engagemang gentemot både gäster och kollegor. Du kommer också ha en betydande roll när det kommer till våra barnshower där du är med och ser till att allt flyter på såväl tekniskt som logistiken runt omkring. Du är ansvarsfull och serviceinriktad gentemot produktionerna, och behåller lugnet trots att tempot stundtals kan vara högt. Du är en lagspelare som har lätt för samarbete med andra samtidigt som du jobbar lika bra självständigt.  

För denna roll är det ett krav att du är minst 18 år fyllda samt att du känner dig bekväm med det svenska och engelska språket. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med artistproduktioner/event och/eller har relevant utbildning inom musik- och evenemangsbranschen. Är du flerspråkig är även det meriterande. 

Som backstagekoordinator är den ena dagen inte den andra lik. Att jobba långa pass och helger är inget hinder för att alltid vara på tå och behålla energin uppe från det att produktionen anländer till de lämnar. Arbetet sker mestadels utomhus i alla väder. Denna roll inkluderar flera olika delar såsom, det tekniska scenarbetet, logistik backstage, catering/service och barnshow. Vi ser därför gärna att du meddelar i din ansökan vilken del du främst är intresserad utav/har tidigare erfarenhet av.

Tjänsten är en säsongsanställning och vi söker dig som kan arbeta från mitten på april till slutet av september. Arbetstiderna varierar där både, dag-, kvälls och helgpass ingår.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdagen är den 31 januari 2024.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb