Inaktiv platsannons

Fantastiska sommarjobb på Skara Sommarland – CV fritt i Stockholm

Om tjänsten

Som medarbetare på Skara Sommarland har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag. Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar.

Under en sommar hos oss kan du bland annat få köra fartfyllda attraktioner, bli expert på att snurra sockervadd eller få stenkoll på vad som får en campare att känna sig som hemma. Du kan också få grilla burgare, coacha våra gäster i femkampsspelen, jobba vid någon av våra badattraktioner och mycket annat.  Säsongen sträcker sig från 3 juni - 20 augusti och vi letar efter dig som kan arbeta hela eller större delen av denna period. Det är varierande arbetstider och du kommer att arbeta både dagtid, kvällstid och på helger. Lön är enligt kollektivavtal, Nöjesavtalet eller Gröna Riksen – vilket avtal beror på tjänst. Du kan kommunicera på svenska såväl som engelska. För att jobba hos oss behöver du fylla minst 16 år under 2023.

Du kommer längre fram i rekryteringsprocessen få reda på närmare vad de olika rollerna i vår park innebär. Först då kommer du även att få möjligheten att önska vilken roll du är intresserad av. 

Vidare i rekryteringsprocessen kommer du att ha möjligheten att önska vilken tjänst du är intresserad av, där du även kommer få ta del av vilka tjänster vi erbjuder. 

Du kommer längre fram i rekryteringsprocessen få mer information om våra olika roller, där du även kommer ha möjlighet att önska vilken roll du är intresserad av. 

Du kan lätt ta dig till och från jobbet då bussen stannar vid Skara Sommarlands parkering.

För dessa tjänster krävs ingen tidigare erfarenhet, du behöver därför inte bifoga ditt CV eller Personligt brev. 

Sista ansökningsdatum är den 16 juli, men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post utan bara via vår hemsida www.magisksommar.se 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Varför ska du söka till just oss?

Att jobba hos oss och ge service i världsklass till varje gäst är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att vi skapar magi i människors vardag! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne, och även vänner - för livet. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att genomsyra allt vi gör- därför har vi under säsong stort fokus på personalaktiviteter som exempelvis vår kick off – ”Fångarna på Sommarland”, en stor stjärngala i slutet av säsongen och mycket annat kul!

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb