Inaktiv platsannons

Parkvårdare till Gröna lund i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

På Gröna Lund arbetar vi för att skapa helhetsupplevelser i världsklass, och en mycket viktig del av det är en skinande ren park, såväl för våra gäster som för våra medarbetare. Nu söker vi nya stjärnor till tjänsten som parkvårdare på Gröna Lund.

I rollen som parkvårdare arbetar du med att hålla parken ren så att våra gäster skall trivas under sitt besök. Arbetsuppgifterna innefattar renhållning av marken, toalettstädning, bordstorkning samt tömning av sopor. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och har blick för detaljer. Vi ser även att du är utåtriktad då du dagligen kommer i kontakt med våra gäster. Under dagar då det är många gäster i parken kan arbetet vara fysiskt krävande då du arbetar i högt tempo. Tunga lyft och långa promenader förekommer under en arbetsdag.

Även om du ofta arbetar ensam krävs det att du har god samarbetsförmåga, då samarbete är en förutsättning för att arbetet ska flyta på och parken hållas ren. Arbetstiden är fördelat på tre skift; morgon, dag och kväll. Tjänsten är en säsongsanställning med start i april, maj eller juni och som sträcker sig till augusti eller september. Då vi även har verksamhet fler säsonger under året i form av Halloween och Winter Wonderland finns möjlighet till förlängning. För rollen som parkvårdare är du minst 16 år fyllda och kan tala och förstå god svenska. B-körkort är meriterande.

Urval sker löpande men sista ansökningsdagen är den 28 april. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, .

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb