Inaktiv platsannons

Fantastiska sommarjobb på Kolmårdens Djurpark i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Som medarbetare på Kolmården har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för drygt en halv miljon barn och vuxna varje år.

Nu söker vi efter nya stjärnor till våra olika tjänster till säsongen 2023 och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar.

Hos kan du jobba med allt från att snurra sockervadd, sälja entrébiljetter, köra Skalmans luftballonger, flippa burgare och mycket annat roligt.

Säsongsvärd

Inom detta område har vi många olika roller.
Som attraktionsvärd jobbar du med att spänna bälten i Wildfire, köra Skalmans luftballonger eller manövrera någon av våra andra attraktioner.
Som butiksvärd arbetar du med försäljning av butiksvaror och attraktionsfoton i någon av våra butik- eller fotoenheter. 
Arbetar du som parkfoodvärd  arbetar du i någon eller några av våra snabbmatsenheter och kiosker där du är en viktig del i att leverera Kolmårdens matutbud och tivolisnacks till våra gäster.
I våra spel jobbar du som spelvärd med att peppa och coacha våra gäster i våra femkampsspel eller lyckohjul. 
Vill du vara den första personen som gästerna möter och se till att de får ett härligt avslut på besöket? Då är rollen som entrévärd kanske något för dig.
Vi har även lagermedarbetare som arbetar centralt från lagret med fokus på att förse parkens enheter med varor, vilket innefattar allt från korv och mjukglass till godis och nallar. På lagret arbetar du även med varumottagning och du ser alltid till att lagret hålls rent och fräscht. B-körkort är ett krav men du behöver inte tidigare ha jobbat på lager och truckkort är inget krav.
Gillar du att hålla rent och fräscht och ordning och reda har vi även en roll som parkvårdare där du får städa i parken och se till att gästerna får en fin park att besöka.
Vi söker även lekvärdar till Vildmarkshotellet där du får ta fram barnet i dig och leka och pyssla med våra yngre gäster.

Safari Campvärd och Safariguide

Som värd på Safari Camp ansvarar du för våra övernattande Camp gäster. Safari Camp är en tältby vid Savannen mitt inne i Safariparken som omges av både djur och natur. Du som värd guidar gästerna genom upplevelsen som innehåller både djurmöten och möten med djurvårdare. Framåt kvällen ingår grillning för våra gäster och en härlig stund vid lägerelden där du som värd säkerställer gästernas upplevelse med både servering av mat, dryck och en trevlig gemenskap. Du övernattar på campen i ett av tälten tillsammans med en kollega och på morgonen ordnar du frukost och iordningställer området till nästa grupp gäster som anländer. Eftersom att man övernattar på campen tillsammans med gästerna innebär tjänsten oftast att man arbetar 17 timmar per arbetspass med sovande jour. Du har god servicekänsla, stort initiativtagande samt en stor vilja och förmåga att inspirera människor. Som person har du ett högt säkerhetstänk och har en god förmåga att behålla lugnet även om det är mycket som händer omkring dig.
Som Safariguide tar du hand om sällskap upp till 15 personer och kör dom genom parken till förutbestämd djurguidning som leds av våra djurvårdare på plats. Du kommer vara en stor del av gästernas upplevelse då du är den första de möter och den som tar hand om all logistik kring den bokade produkten. För båda dessa roller är det viktigt att du är bekväm med och tycker att det är roligt att prata inför grupp samt har B-körkort.

Mer information om vad dessa olika tjänster innebär får du vid en gruppintervju hos oss. Oavsett vilken tjänst du lockas av, om du brinner lika mycket för att skapa magiska upplevelser som vi gör, så vill vi träffa dig!

Nyttig information om våra tjänster

Tjänsterna är en säsongsanställning. Vi söker dig som kan arbeta större delen av vår säsong, 3 juni - 20 augusti, och framförallt under vår högsäsong som är mitten av juni - mitten av augusti. Vi söker även medarbetare som kan arbeta under påsklovet och helger perioden 1 april - 28 maj samt 26 augusti - 24 september.

Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. För de flesta tjänster behöver du vara minst 18 år fyllda vid säsongsstart, med undantag för några tjänster där du kan fylla minst 16 år under 2023. De tjänster du som är eller fyller minst 16 år under 2023 kan söka är: parkfoodvärd, spelvärd, butiksvärd, entrévärd, parkvårdare och lekvärd. Kollektivavtal för samtliga tjänster är Hotell- och restaurangavtalet.

Under sommarmånaderna när många andra är lediga har vi som mest gäster hos oss, därför förväntar vi oss att du som söker både vill och kan jobba under dessa månader. Du kan kommunicera på svenska. För att trivas hos oss, oavsett tjänst, behöver du även ha grundläggande kunskaper i engelska, både kunna prata samt förstå, för att kunna leverera service i världsklass även till våra internationella gäster.

När sommarmånaderna är över och mörkret faller sig på erbjuder Kolmården en unik upplevelse för gästerna under vår mysrysliga Halloweensäsong och förtrollande Sagojul, där det finns möjlighet till förlängning från sommarsäsongen.

Varför ska du jobba med just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag och samtidigt få vänner för livet- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få en helt oförglömlig sommar, det kan vi lova.

Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Sista ansökningsdatum är 30 april men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, , ej via e-post.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb