Inaktiv platsannons

Caféchef till Classic Café på Gröna Lund i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Bakom Dansbanan på Lilla området ligger parkens lugnaste och mysigaste oas. På Classic café serveras smörgåsar, bakverk, fikabröd, sallader och en buffé av pannkakor och lasagne och naturligtvis massor av gott kaffe.

Vad innebär rollen?

Som Caféchef är du jämte köksmästaren ansvarig för den dagliga verksamheten och dess medarbetare samt optimering av driften. Du är steget mellan det strategiska och det operativa arbetet och ska säkerställa att restaurangen levererar enligt visionen ”En helhetsupplevelse i världsklass, varje gång”. Du är närmaste chef för samtliga medarbetare i matsalen. Att du är driftsnära innebär att du själv går i service flera dagar och kvällar i veckan på inplanerade pass.

Vi söker dig!

Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för kaffe, bakverk och mat som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Du skall vara en bra ledare och förebild för din personal och du har erfarenhet av liknande tjänst sen tidigare. Det är meriterande om du genomgått baristautbildning samt STAD-utbildning. För denna tjänst är du minst 18 år fyllda.

Mer om tjänsten

Som medarbetare på Gröna Lund kommer du att få utbildningar inom ledarskap, service och våra interna system. Tjänsten är en säsongsanställning och anställningstiden är från mitten av mars till mitten av november, med möjlighet till förlängning. Det är av stor vikt att du kan arbeta heltid hela säsongen.

Sista ansökningsdatum är 31 mars men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb