Inaktiv platsannons

Säsongsanställd slysamlare till Kolmårdens Djurpark i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

På Kolmården är det viktigaste vi har våra medarbetare, gäster och självklart våra djur. Till sommaren 2024 söker vi två medarbetare i världsklass som vill arbeta nära våra Djurvårdare med att dagligen samla in sly som våra slyätande djur sätter i sig i mängder under sommarhalvåret.

I rollen som slysamlare till Kolmårdens Djurpark arbetar ni i par, hel- eller halvdagar med att skörda och köra sly från Kolmårdens närområde till djuren i parken. Du behöver inte ha några förkunskaper, men B-körkort och förmågan att manövrera en personbil med ett mindre släp är ett krav. Arbetet sker utomhus, i alla väder och varierande terräng. Det är också fysiskt tungt så om du gillar att hålla i gång och vara ute kommer detta att vara fördelaktigt. Arbetsträning för att lyckas i tjänsten får du av oss.

I rollen som slysamlare har du mycket möjligheter att påverka både det arbetssätt som passar dig och till viss del även dina arbetstider. Du behöver vara självgående och tycka om att möta främmande personer. Planera och strukturera upp din dag effektivt. Du behöver kunna kommunicera på svenska så ett krav är goda kunskaper i svenska i såväl tal och skrift.

För rätt kandidater erbjuder Kolmårdens Djurpark en arbetsplats med kunniga, erfarna ledare och en samhörighet baserad på respekt och arbetsglädje. Hos oss försöker vi sätta mål och uppnå dessa tillsammans som ett team. Kolmården erbjuder lön i enlighet med kollektivavtal, möjligheter till professionell utveckling och flera gånger om året gör vi roliga saker ihop och firar varandra och vår arbetsplats.

Sista ansökningsdatum är 16 februari men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, , ej via e-post.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb