Inaktiv platsannons

Ansvarig till Sodexos mottagningskök på Södermalmsskolan i Stockholm

Om tjänsten

Är du ett erfaret restaurangbiträde och har ett genuint intresse för mat och trivsel? Då är det dig vi söker!

Vi söker nu en mottagningsköksansvarig som kan sköta om ett av våra mottagningskök och skapa trivsel för eleverna i matsalen.

Södermalmsskolan är en grundskola där vi serverar mat till ca. 500 elever och lärare. Skolan ligger i kvarteret Rosendal vid Timmermansgatan 21 på Södermalm.

Vad du kommer att arbeta med:

Som arbetsledare på plats har du ett varierat arbete som består av arbetsuppgifter såsom:

  • Planering och slutberedning av mat samt mellanmål, (sallad, ris, potatis, mellanmål, med mera)
  • Beställningar av livsmedel via Menigo
  • Ansvara för HACCP (egenkontroll)följs och rapporteras enligt våra rutiner
  • Att arbetsmiljö rutiner efterlevs
  • Att leda och fördela arbetet under dagen
  • Kundkontakter på plats
  • Rapportera till Köksmästare och Platschef
  • Har kunskaper kring allergier och intoleranser och en ödmjukhet kring utmaningarna med det.

Vad du kommer att bidra med

För att du ska trivas på ditt jobb är det viktig att du är nyfiken men också bra på att arbeta i en miljö där fungerande rutiner i kombination med nya idéer är en grund för bra samarbete och god arbetsmiljö.

Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp, har ett positivt förhållningssätt och en god känsla för service som bidrar till utveckling i linje med våra mål och behov.

Du bemöter såväl eleverna/kunderna på ett lyhört och smidigt sätt. Du tar ansvar för din uppgift och är duktig på att organisera och planera ditt eget arbete. Vi hoppas också att du delar våra tankar om god sammanhållning och arbetsglädje som nycklar till trivsel på arbetsplatsen.

Vi ser gärna att du har restaurangutbildning eller att du har erfarenhet från liknande arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har god datavana då en del arbetsuppgifter för rollen kräver e-handel, personalrapportering och olika uppföljningsmallar (Excel).

Vårt erbjudande och övrig information

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt!

Tjänsten är på 80–100% måndag-fredag med en provanställning på 6 månader och tillsättning i januari 2023 eller enligt överenskommelse.

Observera att belastningsregister samt att du är EU/svensk medborgare (uppehållstillståndkort eller EU/svenskpass) kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att läs mer på vår hemsida

Vid frågor om processen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Theodoros Papamichail, theodoros.papamichail@sodexo.com. Sista ansökningsdatum är 2023-01-15. Välkommen att söka!

 

 

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=6024&rmlang=SE

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb