Inaktiv platsannons

Workplace Coordinator i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi letar efter dig som är händig och som trivs med att utföra flera olika arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö. En viktig del av uppdraget är att ha ett öga för vad som behöver lagas, rengöras, beställas och flyttas. . Är du en do:er som får saker och ting att hända runtomkring dig och gillar ordning och reda? Bli vår nya Workplace Coordinator!

Som Workplace Coordinator kommer du att ingå i vårt Real Estate & Facilities team som brinner för att leverera exeptionella gästupplevelser och skapa morgondagens kontorstrender. Vi tror att allt är möjligt, samtidigt som vi har roligt i allting som vi gör!

Arbetsuppgifterna inkuderar men är inte begränsade till:

  • Arbeta och följa upp dokumentation av QHSE – Kvalitet, Hälsa, Säkerhet och Miljö
  • Du arbetat tätt ihop med Meeting & Event Coordinator, day porters och lobby hosts och assisterar vid genomförandet av möten- och events på plats, samt säkerställa en bra kundupplevelse både före, under och efter varje evenemang
  • Möblering/iordningsställande av konferenslokaler och övriga kontorsytor förekommer dagligen
  • Utföra vaktmästarsysslor så som underhåll i konferensrum och öppna kontorsytor och se till att kund- och gemensamma ytor är i bästa skick
  • Ta emot felanmälningar, registrera felanmälningar i vårt CRM-system samt åtgärda problem
  • Arbeta med underleverantörer och säkerställa att de utför sin service enligt överenskommelse
  • Hämta/lämna post och gods, packa upp leveranser och se till att förråd är i ordning samt vara behjälplig med övriga förekommande uppgifter på kontoret
  • Diverse administrativa uppgifter

Är du redo för en utmaning?
För att matcha denna tjänst bör du vara initiativtagande, lösningsorienterad och ha en hands on-attityd. Du ställer upp för dina kollegor och hjälper där det behövs. Du har en känsla för service och håller hög servicenivå med ett glatt humör.
Du behöver ha god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på både Svenska och Engelska då vi arbetar i en internationell miljö.
Det är ett stort plus om du är intresserad av hållbarhetsfrågor och vill driva vårt hållbarhetsarbete framåt och utveckla och implementera nya idéer och projekt som stärker vårt hållbarhetsarbete.

Vårt erbjudande
Detta är en spännande möjlighet där du får vara en del av ett globalt team som levererar Facility Management service över förväntan. Vi lovar dig en dynamisk och utmanande roll där ingen dag är den andra lik. Du kommer att var en betydande del i att bidra till den kontinuerliga utvecklingen av våra tjänster.

Gå med i Sodexo och du blir en del av en världomspännande, utökad familj. Med verksamhet i 55 länder är karriärsvägarna och möjligheterna oändliga. Lagandan är stark och uppmanar människor att stanna på lång sikt. Vi har ett förmånspaket bestående av bland annat friskvårdsbidrag, lunchkort samt rabatter och erbjudanden på hotell.

Sodexo erbjuder våra medarbetare en volontärsdag på betald arbetstid per år i syfte att uppmuntra till att engagera sig i aktiviteter som gynnar samhället. Detta igger i linje med våra värderingar och vårt sociala ansvar som arbetgivare. Till exempel kämpar Sodexo sedan många år tillbaka mot hunger och undernäring genom samarbetet med Stop Hunger. I samband med kriget i Ukraina har vi beslutat att erbjuda ytterligare två volontärsdagar i syfte att stödja hjälpinsatserna till folket i Ukraina.

Har vi fått din uppmärksamhet?
Skicka gärna din ansökan med CV så fort som möjligt men inte senare än 2023-01-20.
För frågor, kontakta Laila Cedergren på laila.cedergren@sodexo.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=6043&rmlang=SE

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb