Inaktiv platsannons

Kategorichef - Fisk och Delikatess i Hässleholm

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Trivs i en roll med stor möjlighet att påverka? Gillar att ha ett öra mot rälsen vad gäller trender för att säkerställa ett intressant och säljande utbud? Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom området? Då kan rollen som Kategorichef för Dagab i Hässleholm vara rollen för dig!

Din roll som Kategorichef

I rollen som Kategorichef blir det ditt ansvar att se till att Dagab har ett uppdaterat och kundanpassat sortiment inom manuell fisk och delikatess. Dagab har även en egen produktion av måltidslösningar och catering vilka Kategorichefen tillsammans med produktutvecklare kommer se till att Dagab har ett attraktivt och uppdaterat sortiment. Det är därför viktigt att man i rollen har ett omvärldsperspektiv för att fånga upp nya trender för att kunna bedöma vilka nya produkter som bör tas fram. Är det så att man ser att vissa produkter inte säljer är det även Kategorichefen som ansvarar för sortimentsrevideringar samt ser till att revideringsprocessen följs. Detta för att man ska kunna nå ett så bra resultat som möjligt inom sina kategorier. Utöver ansvar för själva sortimentet är det också viktigt att se till att säkra de bästa kommersiella villkoren för dina kategorier. Detta innebär att du kommer ansvara för kalkyler, förhandlingar och avtal med Dagabs nuvarande märkesleverantörer. Vilket innebär att du även kommer även att prospektera och ta fram nya leverantörer.
En stor del av rollen innebär också att du säkerställa att masterdatan ligger rätt i systemen för priser och produkter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Ansvara för att hålla ett uppdaterat och kundanpassat sortiment i butik inom fisk och delikatess.
• Säkerställa bästa möjliga kommersiella villkoren för dina kategorier.
• Säkerställa korrekt masterdata i systemen vad gäller priser och produkter.

Om Dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller inköp, alternativt arbetslivserfarenhet som kan ses som likvärdig. Då du kommer ha nära kontaktytor med svensk- och engelsktalande personer är det viktigt att du behärskar båda språken i både tal och skrift. När det kommer till systemkunskap kommer du arbeta mycket i Officepaketet och SAP där du är ansvarig för en del administration och förväntas därför att ha goda kunskaper i dessa system. Det är också viktigt att du har erfarenhet av liknande roll som exempelvis Kategorichef eller som Key Account Manager från butik eller leverantörsled.

I rollen som Kategorichef kommer du hantera många olika kontaktytor och ställas inför många olika situationer är det viktigt att du som person är lösningsorienterad. Då det du kommer arbeta nära marknaden för att fånga upp nya trender inom dina kategorier är det viktigt att du är nyfiken och har en vilja att prova nya saker. Det är också viktigt att du är analytisk och strukturell då du frekvent kommer arbeta med uppföljning och utvärdering av dina kategorier utifrån Masterdata. Dessutom ser vi att du sannolikt har förmågan att hantera både toppar och dalar i sett till arbetsbelastning och stressnivåer.

Viktigt för tjänsten

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik, inköp alternativt arbetslivserfarenhet vilken kan ses som likvärdigt.
• Svenska och engelska i tal och skrift
• God kunskap inom Office-paketet (specifikt Excel) och att arbeta i affärssystem.
• Tidigare arbetslivserfarenhet i liknande roll eller som Key Account Manager från butik eller leverantörsled inom samma område.

Meriterande

• Tidigare erfarenhet som Kategorichef inom livsmedel och färskvaror.
• Erfarenhet av SAP

Din ansökan - viktigt

I denna rekrytering samarbetar vi med Needo och vilket gör att du ska skicka din ansökan via denna länk.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse – Gärna så snart som möjligt.
Omfattning: Rekrytering
Plats: Hässleholm – Med möjlighet till distansarbete 2-3 dagar i veckan.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

Låter rollen som Kategorichef för Dagab intressant? Urvalet sker löpande så skicka därför in din ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hässleholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hässleholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb