Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare Kassa Sollentuna Rotehallen

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.


Hemköp Rotehallen är en butik med en stark teamkänsla och hit söker vi en ny medarbetare som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till vår butik i Sollentuna Rotehallen söker vi nu butiksmedarbetare som främst kommer att arbeta i kassalinjen men även på andra avdelningar i butiken vid behov såsom varuplock och posthantering. Du ska ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet där du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.

Den här rollen ger dig ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på ca 30 timmar i veckan med start så snart som möjligt. Provanställning på sex månader tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Bli en av oss

 

Att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Du ska ha erfarenhet från arbete i dagligvaruhandeln samt kassavana. Det är meriterande om du har erfarenhet av posthantering.

Vi ser även att du är lösningsorienterad samt har en positiv inställning. Du skall även ha en god förmåga att kunna prioritera. Du känner dig trygg i att ta ansvar och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten.


Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sollentuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sollentuna | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb