Inaktiv platsannons

Attraktionstekniker till Furuviksparken i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vill du arbeta i en unik miljö och brinner för teknik, då är detta något för dig! 

Vad innebär rollen?

Som attraktionstekniker utför du dagliga kontroller på våra attraktioner i parken och ser till att attraktionerna är säkra och driftklara för dagen. Arbetsuppgifterna består bland annat av lättare underhållsarbeten på våra attraktioner.

Vem söker vi till attraktionstekniker?

Vi söker dig som har ett stort intresse för att meka och ha ett gott öga för detaljer samtidigt som du alltid sätter gästen i fokus. Det är meriterande om du har en teknisk/mekanisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är också meriterande om du tidigare har erfarenhet av teknikarbeten och arbete på hög höjd. God fysik är en förutsättning för denna roll då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande. Du är minst 18 år fyllda.

Övrig information om tjänsten

Arbetstiden varierar där arbetet är förlagt både vardagar, kvällar samt helger och med varierande sysselsättningsgrad beroende på verksamhetens öppettider. Under högsäsongen kan arbetet börja tidiga mornar, det är därför viktigt att du kan ta dig till och från parken även då kollektivtrafiken inte går. Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig fram till 30 september.

Sista ansökningsdagen är den 31 maj men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, .

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb