Inaktiv platsannons

Personal till Djuravdelningen på Furuviksparken i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för djur och natur och vill förmedla din kunskap till våra gäster för att öka deras förståelse om våra djur? Då är detta din chans!

Vi söker just nu medarberare till flera olika roller på vår djuravdelning. Du kan läsa mer om rollerna nedan:

Djurvårdare

Till denna roll söker vi dig med ett brinnande djur- och naturintresse, som vill förmedla dina kunskaper och samtidigt bidra till en ökad förståelse kring djuren för våra gäster. Genom ditt engagemang och genuina intresse för djur och service bidrar du till gästens helhetsupplevelse och skapar minnen som får dem att längta tillbaka till oss. Utöver att guida och förmedla kunskap om djuren så arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom djurhållning som utfodring, anläggningsvård, berikning och djursjukvård. Som djurvårdare arbetar du delvis självständigt och därför är det viktigt att du trivs i den rollen och vågar ta initiativ. Det är viktigt att du har förmågan att vara flexibel samtidigt som du är stabil som person och kan behålla lugnet även när arbetstempot är högt. Vi söker dig som har en påbörjad eller avslutad djurutbildning, på minst gymnasialnivå, med inriktning djurkunskap eller motsvarande. Praktiska erfarenheter av djurvård är meriterande. För denna tjänst behöver du vara 18 år och B-körkort är ett krav.

Djurvärd

I denna roll arbetar du nära våra gäster genom att informera om djuren i våra anläggningar där djuren rör sig fritt bland gästerna. Utöver detta kommer du vid behov att hjälpa våra djurvårdare med sedvanliga arbetsuppgifter inom djurhållning såsom utfodring, anläggningsvård och berikning. Till denna roll söker vi dig som har en pågående utbildning inom djurvård, som älskar djur och vill lära dig mer om hur djurvårdaryrket fungerar. För denna tjänst behöver du vara 16 år.

Zoopedagog

I denna roll fyller du en viktig funktion i parken genom att informera och utbilda om våra djur till våra gäster och det viktiga bevarandearbete som djurparker bedriver. Detta sker genom publika visningar där information ges via mikrofon men också via guidningar av olika grupper samt handledning av de zooskolor som utförs i parken. Mycket av arbetet sker ute bland våra gäster och vi söker dig som brinner för att engagera andra människor i djur och natur. Du kommer att möta allt i från familjer, barngrupper till elever som läser olika djurkurser på gymnasiet. Därför söker vi dig som har en påbörjad eller avslutad djurutbildning, på minst gymnasialnivå, med inriktning djurkunskap eller motsvarande. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom biologi, zoologi och/eller pedagogik. Tjänsten innebär att hålla presentationer och att handleda grupper, vilket det är meriterande om du har erfarenhet av. Det är även viktigt att du är entusiastisk och strukturerad i ditt sätt att arbeta utan att göra avsteg från att leverera service i världsklass.

Mer om tjänsterna

I alla våra djurvårdarroller kommer du att arbeta delvis självständigt och det är därför viktigt att du trivs med detta och vågar ta egna initiativ. Vidare söker vi dig som är flexibel, stabil och som kan behålla lugnet när arbetstempot är högt.

Rollerna är säsongsanställningar under perioden maj-augusti 2023, med chans till förlängning över vår halloweensäsong. Arbete på helg förekommer regelbundet. 

Sista ansökningsdagen är den 15 februari, men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb