Inaktiv platsannons

Redovisningsassistent till Gröna Lund i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa magi bakom kulisserna på sommarens roligaste föreställning? Har du dessutom förmågan att behålla koncentrationen samtidigt som ett livligt tivoli sprudlar strax utanför? Då kan du vara den vi söker till kassakontoret på Gröna Lund i sommar.

I rollen som redovisningsassistent kommer du att arbeta med löpande uppgifter kopplat till vår dagsförsäljning. Arbetet inkluderar uppräkning och bokföring av dagskassor, kundfakturering, hantering av våra produkter, samt andra ekonomi- och kontorsrelaterade sysslor. Vi söker dig som är självgående men som också tycker om att jobba i grupp. Du gillar struktur, har ett stort säkerhetstänk och tar gärna egna initiativ. Det är meriterande om du har en utbildning inom ekonomi och/eller erfarenhet av liknande arbete. Det är även mereterande om du har erfarenhet av att arbeta i Microsoft Excel.

För denna tjänst är du minst 18 år fyllda och vi ser gärna att du har minst ett års arbetslivserfarenhet. Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig under perioden mars - oktober med en sysselsättningsgrad på mellan 65%-90%. Arbetstiderna varierar, såväl vardag som helgarbete förekommer, men arbetstiden är förlagd dagtid. Lön enligt avtal.

Om du blir aktuell för tjänsten gör vi en bakgrundskoll genom Verifiera.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb