Inaktiv platsannons

Teamledare till Kolmårdens djurpark i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Är du redo för nya spännande utmaningar? Då kan det här vara chansen för dig!

Vi söker drivna Teamledare som brinner för grymma gästmöten och aktivt ledarskap. I rollen som Teamledare är huvuduppgifterna att på ett engagerat sätt leda, motivera och coacha dina medarbetare att leverera helhetsupplevelser i världsklass för våra gäster. För att trivas i rollen krävs det att du är en målinriktad och självständig lagspelare som är kreativ och lösningsorienterad, då man aldrig vet vad dagen har att erbjuda. Du leder genom att alltid vara en positiv och glädjespridande förebild. Det är meriterande om du talar fler språk än svenska och engelska.

Då du även kommer att coacha dina medarbetare genom utbildningar, är det viktigt att du har en pedagogisk förmåga, och har en vilja att utveckla både dig själv och andra. Vid sidan om coachning och gästmöten kommer du även arbeta en del administrativt. Det krävs att du är målinriktad då du kommer att jobba mot mål mot budget, merförsäljning och bemanningsoptimering. 

Rollen som Teamledare finns inom funktionerna Parkfood, Gästservice samt Show och Visning. Ange i ansökan vilken tjänst/funktion du önskar arbeta på i första hand. Arbetstiderna är varierande och det ingår arbete på kvällar och helger. Lön enligt kollektivavtal.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar angående tjänsterna som Teamledare är du välkommen att höra av dig!

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb