Miljökonsulter till Halmstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du vår nya expert inom vattenmiljö, biologisk mångfald eller miljöfarlig verksamhet? Swecos miljökonsulter i Region Väst söker nu dig som vill bli en del av vårt team i Halmstad. 

Varför jobba hos oss?

På Sweco samlas experter för att lösa vår tids stora samhällsutmaningar – en uppgift som är mer relevant, utmanande och inspirerande än någonsin tidigare. Sweco utför tiotusentals uppdrag i 70 länder runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar. 

Hos oss finns det kompetenser inom alla discipliner, det är vår styrka. Det är när vi samarbetar och stöttar varandra som vi kan gå från ordinärt till extraordinärt. Med nyfikenhet, samarbete och respekten för allas våra olikheter jobbar vi i nära samarbete med våra kunder och du får möjlighet att utvecklas som konsult i spännande uppdrag. 

Din framtida roll

Du kommer ingå i en grupp med engagerade konsulter där du får möjlighet att vidareutvecklas och ta ansvar i rollen som miljökonsult. I gruppen arbetar vi bland annat med:

  • Tillståndsansökningar och miljökonsekvensbeskrivningar
  • Provtagningar och utredningar av mark, vatten och naturmiljö
  • Strategiska dokument för kommuner och verksamheter
  • Kontroll och besiktning av anläggningar, bygg – och infrastrukturprojekt

Din roll och dina arbetsuppgifter anpassas efter din kompetensnivå och våra kunders behov. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. 

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller universitetsexamen inom miljövetenskap, miljöteknik, naturvetenskap, biologi, ekologi eller annan likvärdig utbildning
  • Har minst 2 års yrkeserfarenhet inom miljö
  • Vill arbeta med den gröna omställningen av samhället

På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt som bygger på samarbete och goda relationer. Vi ser därför att du är en utåtriktad och kommunikativ person som uttrycker sig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid att du är engagerad, nyfiken och ansvarstagande.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 30 september. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga sökande till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten och hur vi jobbar? Välkommen att kontakta:

Michaela Sundström på telefon 073 533 85 28 eller epost michaela.sundstrom@sweco.se

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Halmstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen