Inaktiv platsannons

Android-utvecklare i Malmö

Vill du skapa en enklare vardag för våra kunder och deras slutanvändare? Nu söker vi vassa utvecklare med intresse av mobila applikationer och ny teknik.

Om tjänsten

Vårt specialistbolag inom Knowit fokuserar på utveckling av mobila lösningar, något vi har både lång och bred erfarenhet av. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder i Norden att bli framgångsrika genom att utnyttja potentialen inom mobilitet och digital kommunikation. Vi skapar framtidens mobila lösningar som gör skillnad hos våra kunder och deras slutanvändare.

Vi letar efter dig som är en duktig Android-utvecklare med fokus på Java och Android Studio. Att jobba agilt är en självklarhet för dig och du levererar snygg och testbar kod. Git är inga konstigheter och har du dessutom erfarenhet av Xamarin är detta ett plus. Självklart är du intresserad av mobila applikationer och nya tekniker samt drivs av att fortsätta utvecklas tillsammans med erfarna kollegor och att samarbeta med design- och UX-team.

Formell utbildning är alltid bra att ha men det viktigaste är du som person och ditt engagemang. Vi vill dock att du har hunnit skaffa dig minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet varav åtminstone 1 år inom Android-utveckling. Vi jobbar tillsammans, hjälper och inspirerar varandra, ser individuell kompetensutveckling som något naturligt och integrerat i vår vardag.

Vi söker dig som är proaktiv, får saker gjorda och har förmågan att hålla en god kundrelation. Du är kreativ vilket gör att du både bidrar och driver egna förslag på olika funktioner i våra projekt. Du stimuleras av svårlösta problem och använder din erfarenhet och skaparförmåga för att snabbt hitta nya lösningar. Du har ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling, gärna inom system med begränsade resurser. Många av våra kunder förutsätter att du kan tala och skriva svenska.

Knowit är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag.

Du som börjar här kommer att välkomnas av ett erfaret och tekniktungt men väldigt familjärt gäng samt få jobba med utvecklande uppdrag för intressanta kunder med utgångspunkt från vårt kontor i centrala Malmö.

Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte utan skicka in din nu idag.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier