Inaktiv platsannons

Kallskänka i Stockholm

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Till kunds huvudkontor i Stadshagen söker vi en positiv och engagerad kallskänka till vår restaurang.

Restaurang e. är en restaurang med stora ambitioner. Nu söker vi en kreativ, positiv och ambitiös kallskänka som vill vara delaktig i vår utveckling. Vår matlagning kännetecknas av modern svensk mat med höga ambitioner.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

Göra fantastiskt goda och vackra smörgåsar, frukostfrallor, sallader, pajer och sötsaker för framförallt leveranser samt kalla bufféer och förrätter till konferensen. Baka bröd.

  • Aktivt deltaga i utvecklingen och planeringen av verksamheten
  • Medverkar till att regler, rutiner och polices efterföljs
  • Ansvara för att egenkontroll sköts enligt rutiner
  • Ansvara för att god ordning i köket efterföljs
  • Rapportera till kökschef
  • Ansvara för att göra beställningar inom ansvarsområdet

Uppdraget bedrivs med fokus på att vara en naturlig mötesplats i huset och att leverera en förstklassig mat och service över hela dagen med stora möjligheter att utveckla verksamheten även kvällstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos vilja att leverera service och mat i världsklass samt delar våra värderingar Serviceanda, Laganda och utveckling. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt ansvarsområde och kunna komma med förslag till förbättringar. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du kommer med goda referenser. Du ska behärska svenska i tal och skrift och ett plus är om du har goda IT-kunskaper. Du måste vara självgående och kunna fatta egna beslut, och flexibilitet är a och o. Vi behöver hela tiden utmana oss själva och ständigt förändra och förbättra.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i Sodexos framgång och i att hjälpa oss att nå våra mål såväl kvalitets- som resultatmässigt.

Sodexo har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det för rätt person finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Anställningsform och arbetstider:

Anställningen är tillsvidare med inledande provanställning, på heltid (40 tim per vecka måndag - fredag dagtid, kvällsarbete förekommer).

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb