Inaktiv platsannons

IT-artist till Kolmårdens Djurpark i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vill du vara en del av Kolmårdens magiska värld och brinner för IT? Då är detta något för dig!

I rollen som IT-artist på Kolmårdens Djurpark arbetar du med support av parkens IT-miljö under drift. Rollen innefattar främst support och underhåll av kassor i butik, kassa och restaurang och diverse IT-relaterad kringutrustning för parkens drift. I vissa fall även användarrelaterad support till andra avdelningar. I rollen som IT-artist täcker du hela kedjan från mottagande av felanmälan, felsökning, åtgärd och återrapportering. Som IT-artist är du en del av koncernens gemensamma IT-avdelning med både IT-artister från andra parker och resten av avdelningens tekniker, utvecklare och projektledare. Du får stöttning både dag- och kvällstid av jourfunktion utöver arbetsledningen av din teamledare.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT. Våra system anses som enkla att felsöka, så har du ett gediget intresse av IT så kommer du efter den utbildning du får av oss klara arbetet galant. Du har en mycket hög servicekänsla, gillar att ta egna initiativ samt arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Tidigare erfarenhet av kassasystem är meriterande. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från mitten på maj till slutet på september, med chans till förlänging över Halloween och Sagojul.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb