Inaktiv platsannons

Köksmästare i Saltsjöbaden

Om tjänsten

Är du ambitiös, pålitlig och kreativ? Nu söker Vår Gård en köksmästare med mycket höga ambitioner och med nyfiket och kreativt sinne. Vi söker dig med stor passion och gedigen kunskap om mat och råvaror för att bli en viktig del av vår nyetablering i Villa Skärtofta. En ny restaurangdestination och dold pärla i historiska Saltsjöbaden som öppnar hösten 2023.

OM TJÄNSTEN:

Som köksmästare i Villa Skärtofta kommer vi erbjuda dig en stimulerande, kreativ och operativ roll i en av Sveriges starkaste och snabbast utvecklande hotelldestinationer. Du kommer leda och driva arbetet tillsammans med vår kökschef och vår F&B manager och etablera restaurangen i Villa Skärtofta till en internationellt känd matdestination.

Du kommer vara kreativt ansvarig för den nya satsningen och du tänker säsong, avsmakningsmenyer och svenska råvaror. Äkta och hållbart rakt igenom. Du kommer jobba i ett helt nytt kök och restaurangen kommer ge plats för upp till 50 gäster. Då vi jobbar väldigt mycket med mat och dryck i kombination kommer du tillsammans med restaurangansvarig /sommelier arbeta fram riktigt bra smakkombinationer. Restaurangen och den unika miljön kommer ge utrymme för kreativitet och nytänkande.

Som köksmästare rapporterar du till vår kökschef som är huvudansvarig och även har det övergripande administrativa ansvaret. Ni jobbar som ett starkt team med varm, rak och tydlig kommunikation och ser samspel som ert viktigaste verktyg för att lyckas.

VAD INNEBÄR DET ATT ARBETA PÅ VÅR GÅRD?

Att vara en del av vårt team medför ett roligt, omväxlande och utvecklande arbete. Tillsammans jobbar vi med mycket god samverkan och samsyn hur saker kan drivas framåt på ett hållbart sätt. Vi har starka värderingar och en inkluderande företagskultur där respektfulla möten och god kommunikation alltid står i fokus. Som medarbetare på Vår Gård har du en trygg anställning med kollektivavtal i en stark koncern. Ett generöst friskvårdsbidrag och andra förmåner ser vi som en självklarhet.

MILJÖ & ANSVAR

Vårt hållbarhetstänk genomsyrar hela verksamheten. Det inkluderar personal, gäster och samhälle där vi skapar förutsättningar för en hållbar och trygg arbetsmiljö. Vi efterlever våra värderingar och vi säkerställer en företagskultur som tillämpar möjligheter till utveckling och påverkansarbete. Din röst är viktig så länge den är tydlig, konstruktiv och respektfull.

VILLKOR:

  • Tillsvidareanställning på heltid med tillämpad provanställning
  • Arbetstid fördelat på dag, kväll och helger utifrån hållbara scheman och i enlighet med vår medarbetarstrategi.
  • Lön och tillträde efter överenskommelse

LÅTER DETTA SOM ROLL FÖR DIG?

Om du känner att detta är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en chans till en ny livsstil där du kommer både utmanas, utvecklas och få alla möjligheter att bli framgångsrik. Här väntar även en svårslagen arbetsmiljö både inne och ute och sist, men inte minst fantastiska kollegor!

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Saltsjöbaden
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Saltsjöbaden | Detaljhandel | Deltidsjobb