Inaktiv platsannons

Processpecialist Prognos inom verksamhetsutveckling/IT i Stockholm

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Inom Dagab vill vi fortsätta vår framgångsresa med ökat fokus på efterfrågestyrd varuförsörjning. Genom att förädla processer och systemstöd kan vi förbättra vår logistik och därigenom det vi erbjuder våra kunder.


Nu söker vi dig som är redo att anta utmaningen med att vidareutveckla vår prognosprocess för efterfrågan som Processpecialist Prognos. Du kommer att tillhöra Dagabs avdelning som ansvarar för utveckling och förvaltning av våra varuförsörjningsprocesser, Verksamhetsutveckling/IT Varuförsörjning.


Hos oss får du en möjlighet att verka i en spännande och dynamisk miljö med hög förändringstakt. Du arbetar tvärfunktionellt med gränssnitt till både våra varuförsörjning- och inköpsprocesser samt Axfood IT och de kedjor vi stöttar. Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att vidareutveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra fortsatt framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat.

Det här får du göra

I rollen som Processpecialist Prognos får du vara med och vidareutveckla och förvalta Prognosprocessen för en efterfrågestyrd varuförsörjning till våra kunder och lager. I arbetet ingår att bland annat att ta fram kravställning av ny och/eller ändrad funktionalitet, prioritera agil utveckling och genomföra tester av ny funktionalitet. Du kommer även löpande stötta verksamheten med detaljkunskap kring Prognosprocessen och dess systemstöd samt hur denna samverkar med omkringliggande processer och systemstöd.


Arbetet bedrivs i löpande verksamhet samt i projektform. Du kommer vara del av grupp som ansvarar för processerna för Prognos och Planering på Dagab med en teamchef.

Det här förväntar vi oss:

För att lyckas i rollen ser vi att du har

 

  • Du har en akademisk utbildning (kan vara nyligen avslutad), gärna med inriktning logistik, ekonomi eller liknande
  • God analytisk förmåga
  • Stort intresse för att arbeta med system och processer
  • Vilja och förmåga att driva frågor självständigt och ta egna initiativ
  • Goda förmågor att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med system/applikationer för varuförsörjning, särskilt med inriktning SAP UDF eller andra prognossystem och är en duktig kravställare

 

Som person är du driven, analytisk, strukturerad och noggrann. Du trivs med att utveckla, skapa nytt och leverera resultat, gärna tillsammans med andra. En god samarbetsförmåga är därför viktigt. Samtidigt som du har förståelse för helheten har du ett intresse och en drivkraft för att arbeta med detaljerna där arbetssätt möter systemstöd.


För att lyckas i rollen är det viktigt att förstå de olika delarna som utgör prognosprocessen: den grundläggande statistiska modellen, datastrukturen, systemuppbyggnaden och behoven hos de processer och applikationer som konsumerar prognosen. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 1 september eller enligt överenskommelse. Placering är på vårt huvudkontor, Torsplan Stockholm.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb