Inaktiv platsannons

Kreativ Receptionist/Lobby Host i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Kreativ spelmiljö söker Lobby host med lekfullhet, kvalitet och struktur i sinnet
Vi söker efter en serviceminded, positiv och entusiastisk lobby host / receptionist som älskar service! Som Lobby host kommer du att ingå i vårt Workplace team som brinner för att leverera exceptionella gästupplevelser för både anställda och gäster!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som lobby host är du ansiktet utåt hos vår kunds unika kontor på Södermalm. Dina främsta arbetsuppgifter är att skapa ett förstklassigt bemötande. Du är spindeln i nätet och en viktig del i att skapa en unik och oförglömlig upplevelse för både anställda och besökare. Det är i receptionen som både anställda och besökare får sitt första intryck och dit de vänder med stort och smått. Därför tror vi att du har en unik förmåga att se varje gäst, har en positiv och problemlösande inställning, smittande energi, gillar att synas, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänst.


Arbetsuppgifter:

  • I ditt dagliga arbete välkomnar du om både anställda och besökare i vår lobby och ser till att alla känner sig välkomna. Du registrerar alla gäster i vårt gästsystem, ser till att skriva ut gästkort, förbereder gästkort inför möten och events och ser till att gästerna får ett gästkort vid ankomst.
  • Du har en central roll vid våra events dagtid och kvällstid så visst kvällsarbete förekommer. Vidare är du behjälplig med deltagarlistor, planering och beställning av produkter till våra events. Bokning av konferensrum förekommer också.
  • Du hjälper även nyanställda att beställa passerkort, har visning av kontoret, skickar ut välkomstbrev med nödvändig information, ger ut tillfälliga passerkort, m.m. Du tar även hand om anställda som ska sluta och ser till att ta tillbaka passerkort.
  • Du hanterar av all inkommande och utgående post och gods. Vid utgående post beställer du bud, skriver ut följesedlar, m.m. Det viktigt att man är noggrann och ansvarsfull vid posthantering
  • Arbetet innebär en stor del administration så datorvana och kunskap i Microsoft Office 365 är ett krav. Du har daglig mail- och telefonkontakt med anställda, leverantörer, med flera.
  • Tillsammans med närmaste chef ansvarar du även för inköp och inventering av allt kontorsmaterial och lägger beställningar, har bra koll på lager och vad som behövs till kontoret så som konferensrum, kopieringsrum, med mera.
  • I övrigt ser du alltid till att lobbyn är välkomnande, att det är rent, snyggt och prydligt. Att se över konferensrum och sociala ytor ingår också i den dagliga rutinen.

Som person är du serviceminded, flexibel, prestigelös och beredd att kavla upp armarna vid behov. Då du kommer träffa mycket människor är det viktigt att du är en social, serviceminded och ambitiös person som gillar att hålla ordning och reda runt omkring dig. Du är ansvarstagande person som gillar att ge det lilla extra och sprida glädje runtomkring dig, har en passion för service och en känsla för detaljer.

I denna roll är relationsskapande och teamwork det viktigaste. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för att alltid leverera service på högsta nivå för våra medarbetare och gäster.

Vi värderar personliga egenskaper höst och söker efter en person med rätt attityd, en servicestjärna som älskar att arbeta med människor, har ett glatt humör och är en fixare i naturen!

Att tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska är ett krav då vi arbetar i en internationell miljö.

Vårt erbjudande
Detta är en spännande möjlighet där du får vara en del av ett globalt team som levererar Facility Management service över förväntan. Vi lovar dig en dynamisk och utmanande roll där ingen dag är den andra lik. Du kommer att var en betydande del i att bidra till den kontinuerliga utvecklingen av våra tjänster.

Gå med i Sodexo och du blir en del av en världomspännande, utökad familj. Med verksamhet i 55 länder är karriärs vägarna och möjligheterna oändliga. Lagandan är stark och uppmanar människor att stanna på lång sikt. Vi har ett förmånspaket bestående av bland annat friskvårdsbidrag, lunch kort samt rabatter och erbjudanden på hotell.

Sodexo erbjuder våra medarbetare en volontärsdag på betald arbetstid per år i syfte att uppmuntra till att engagera sig i aktiviteter som gynnar samhället. Detta är i paritet med våra värderingar och vårt sociala ansvar som arbetsgivare.

Har vi fått din uppmärksamhet?
Skicka gärna din ansökan med CV så fort som möjligt men inte senare än 2023-08-15. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor, kontakta Jennie Sjöman, jennie.sjoman@sodexo.com

Vi ser framemot att höra ifrån dig!

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=6605&rmlang=SE

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb